Slika nije pronađena

BFF je osoba koja je dugo u tvojem životu, inače ju ne bi zvala BFF. Naviknula si pričati s njom svaki dan i čuti se cijelo vrijeme, a sada više toga nema.

Teško je naviknuti se na život bez BFF, pogotovo ako ste se vas dvije dugo i intenzivno družile. Nažalost, tu i tamo se dogodi da dođe do neke svađe ili prepirke preko koje se ne može prijeći. Kad se to dogodi, slijedi proces prebolijevanja BFF.

Slično kao i s prekidom ljubavne veze, ovdje također moraš proći kroz par faza tugovanja kako bi napokon preboljela svoju BFF. Iako misliš da ti više ne fali, postoji par stvari koje i dalje ukazuju da patiš za njom.

Evo koji su to!

1. Još uvijek se nadaš njezinoj poruci

Nije bitno koja je pokrenula ili završila svađu, ali ti se i dalje nadaš da će se ona javiti i reći kako joj je žao te da je bila u krivu. Iako racionalno znaš da nema šanse da se to dogodi, i dalje se nadaš da si u krivu te da će ona popustiti i javiti se. Na trenutke čak pomisliš da se i ti prva javiš, ali onda se sjetiš koliko te povrijedila i samo odustaneš.


via GIPHY


2. I dalje pričaš o njoj

Kada se družiš s ostalim ljudima, tu i tamo i dalje prepričaš neku vašu zajedničku zgodu. Toliko ste toga doživjele zajedno, bilo bi čudno kada ti ne bi i dalje prepričavala te priče. Ipak, ti kada prepričavaš priče se totalno uživiš u priču i samo se želiš vidjeti s njom. Skroz ti počne faliti i ona i sve vaše gluposti koje ste skupa doživjele i radile.

3. Stalno imaš potrebu javiti joj novosti

Bilo da ti se javi dečko čiju si poruku čekala mjesecima ili da si napokon kupila štikle koje si gledala danima, postoji samo jedna osoba kojoj želiš javiti sve novosti - ona. Želiš joj se javiti i updateati ju sa svim novostima i stvarima koje su se dogodile otkako se ne družite. Toliko se toga dogodilo da misliš kako biste pričale satima, jednom kad biste počele.


via GIPHY


Ako je već prošlo neko vrijeme, a ti i dalje suosjećaš sa svime što smo napisali, možda bi trebala zaista promisliti o tome da joj se javiš. Ponekad se isplati prijeći preko ponosa, ako to znači da ćeš se osjećati bolje nego da ne pričate.

Prije pomirbe morate ozbiljno popričati o svim problemima koje ste imale prije, te nakon toga odlučiti možete li se nastaviti družiti ili ne.

Držimo palčeve da će sve proći u redu i da ćete ponovno biti BFF!


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Ono kad tvoja BFF zna baš sve o tebi – je li to baš pametno?

HOROSKOP Opis savršenog prijatelja svakog znaka – je li tvoja BFF upravo takva?

HELP Kako se ponašati nakon što ti BFF prizna da je gej?

bff Prijateljica društvo Svađa

Još vijesti