Slika nije pronađena

Pogotovo kad se radi o novoj vezi, onda možda puno rjeđe viđate svoju best frendicu. Sva je u svojoj novoj romantičnoj verziji sebe, glava je u oblacima, misli lete svugdje, a vi ste tek negdje u njihovoj pozadini.

Evo kako možete naučiti nositi se s novonastalom situacijom u kojoj više niste samo ti i tvoja BFF nego je sad tu još jedna osoba i ta osoba je njezin BF:


via GIPHY


Napravite vlastite planove

Iako je ona ta kojoj uvijek idete prvoj, ne možte jednostavno staviti svoj život na čekanje jer ona sad ima dečka. Pronađite druge ljude s kojima ćete provoditi vrijeme i stvarati planove. Nemojte propuštati petke navečer dok ona uredno izlazi s njim.


Ne dopustite sebi da budete treći kotač

Ovo je najneugodnije kada vas ne uključuju u razgovor ili ste svjedoci njihovog ljubakanja. Fuj! Kad te zamoli da nešto učiniš s njima, pitaj možeš li povesti još jednog prijatelja. Nema ničeg lošeg u tome što ne želite biti treći kotač.


via GIPHY


Sprijateljite se s njim

Ako dejta vašu BFF, vaš je posao paziti na nju. Potrudite se biti prijateljski raspoloženi prema njemu. Bit će manje neugodno ako se vas dvoje upoznate i ako možete normalno razgovarati. Bonus je ako je on voljan učiniti isto jer to pokazuje da mu je zaista stalo do nje ako želi biti prijatelj s njezinim prijateljima i prijateljicama.

Ne budite ljubomorne

Ako želite zadržati prijateljstvo, pokušajte ne pokazivati da ste ljubomorni, čak i ako jeste. Vjerojatnost je velika da ona želi provoditi vrijeme s tobom. Samo joj pokažite koliko ju podržavate u tome što je pronašla nekoga tko je čini super sretnom.


via GIPHY


Pričajte s njom

Ako postoji stvarna borba u održavanju vašeg prijateljstva, razgovarajte s njom. Dajte joj do znanja da vam nedostaje provoditi vrijeme s njom, tako ćete joj dati do znanja da stvarno želite provesti neko vrijeme nasamo s njom. Ako je prava prijateljica, ona će izdvojiti neko vrijeme za vas jer joj je stalo.

Foto: Shutterstock/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Super fotke + luda zabava! Instagram foto izazovi koje možeš isprobati ovog ljeta s BFF

Što kada frendice ne odobravaju tvoju novu vezu? Ovako trebaš postupiti u toj situaciji

[HOROSKOP] Tko je kakav prijatelj prema znaku zodijaka? Bik je posesivan, Škorpion je odan...

dečko bf Prijateljica treći kotač bff savjeti frendica

Još vijesti