Slika nije pronađena
Svi želimo da nam je frendica sretna s njim (barem bi to bilo normalno), ali ponekad mi nismo sretni s njezinim odabirom i njegovim društvom. Možda čak i mi procijenimo da on nije dobar za nju, ali ne znamo da li je naša procjena ispravna.Kako se nositi s neslaganjem među frendicama nastalim zbog 'krivog odabira' dečka?

1. Moraš spoznati da nisi ti ta koja hodaš s njim, nego ona – ponekad joj je teško objasniti zašto ona može puno bolje od njega jer, ako ga voli, vođena je srcem, a ne razumom. Stavi se 'u njezine cipele' i shvati da se ne moraš družiti s njim ako nećeš – možete se družiti nasamo, samo vas dvije, ili možete organizirati grupno druženje pa ne moraš razgovarati s njim (čitaj: razgovaraj s drugima).2. Odupri se tračanju – znamo, pomislila si, ako ne možeš s njom pričati o njegovom iritantnom karakteru, možeš s nekim drugim? E pa nemoj. Riječi putuju 'brzinom munje' i jedino što ćeš postići je povrijediti nju. Ako baš moraš s nekim prokomentirati novonastalu situaciju razgovaraj s mamom ili s prijateljem daleko od nje (čitaj: ne smije to doći do nje).

3. Preispitaj samu sebe zašto ti se on nikako ne sviđa – što ti je učinio da ga ne podnosiš? Poznaješ li ga dovoljno? Možda si samo stekla krivi prvi dojam (čitaj: daj mu drugu šansu).4. Provodi više vremena s drugim prijateljima, ali ne prekidaj kontakt s njom
– ona će se moći više družiti s njim bez da ima grižnju savijesti jer te zapostavlja, a ti ćeš imati više vremena za nove ili stare hobije (čitaj: možda i ti upoznaš budućeg dečka).

5. Ako prekinu, nemoj joj reći 'Rekla sam ti' – njoj u svakom slučaju nakon prekida neće biti lako, nemoj joj dodatno pogoršavati situaciju. Odvedi ju na sladoled, pogledajte dobar film zajedno ili ju samo slušaj i zagrli (čitaj: svakako ponesi dovoljno maramica).

Foto: Pixabay

M.Z. 

Pročitajte još:

BFF – kako postići da prijateljstvo traje zauvijek?

Dosta ti je fejkera – dolazi aplikacija za pronalazak pravih prijatelja

Ostala si frendica s bivšim? Znanstvenici kažu - bolje ne!

Prijateljica Svađa bff loš odabir bf

Još vijesti