zavodnik

Nažalost, dobar dio dečki koje upoznaš dok dejtaš će imati samo jedan cilj – da te odvuče korak dalje, bilo to značilo u krevet ili da mu dopustiš da budete intimniji nego što si planirala.

Neki su dečki toliko dobri igrači da ćeš stvarno povjerovati kako mu je stalo do tebe i kako si posebna. I onda ti se više neće javiti nakon što si se spetljala s njim. Toliko o tome. Zavodnici kojima uspijeva tako iskoristiti djevojke često imaju iste ili slične fore. Kada jednom skužiš ovaj tip dečki, neće te više uspjeti zavarati. Prije nego ti neki ovakav slomi srce, evo kratkog vodiča kako ih prepoznati po stvarima koje govore i kojima će te pokušati uvjeriti da spavaš s njima. Nemoj pasti na ove fore. Neke će od njih zvučati iskreno, ali nisu.

1.Nakon kratkog poznanstva će ti već početi govoriti da te voli

Ovo ti treba odmah biti sumnjivo da tu nema baš iskrenosti. Možeš mu nakon kratkog poznanstva biti draga i zanimljiva, ali ako krene s izjavama da te voli, to neće djelovati iskreno, jer ipak treba malo dulje vrijeme da nekoga stvarno zavolimo. Dečki znaju da cure vole to čuti i zato 'volim 'te' znaju koristiti kako bi došli do nečega više.

2.Pozvat će te kod sebe doma

Spomenuo ili ne da će biti sam doma, ako te pozove kod sebe to je već samo po sebi malo sumnjivo. Ako se ne znate dugo, možeš pretpostaviti da to znači kako je vjerojatno sam doma i da će pokušati nešto.

3.Prodavat će ti fore da se nikada s nijednom curom nije osjećao kao s tobom

Vole igrati na emocije jer znaju da će tako pridobiti cure. I vjerojatno će im to i uspjeti, a onda će ti slomiti srce. Svi izljevi ljubavi i emocija, izjave poput ove…sve ti je to sigurno lijepo čuti, ali vjeruj svojoj intuiciji ako ti to zvuči malo sumnjivo.

4.Još nije nikada s nikim to napravio i želi da mu ti budeš prva

Zvuči kao da ti laska, ali sve je samo dio strategije da se osjećaš posebno. Sve su ovakve izjave posebno zabrinjavajuće kada se dogode nakon kratkog vremena što se znate. Pogotovo ako još niste niti definirali da ste u vezi.

5.Nećete ići do kraja, samo te želi vidjeti bez odjeće

Uvijek je 'samo' želi nešto, a onda kada to napraviš, slijedit će novi 'samo'. Odmah povuci crtu i ne prelazi ju, što god rekao, ako za to nisi spremna.

6.Davat će ti hrpetinu komplimenata koji ti neće uvijek imati smisla

Lijepo je dobiti kompliment, ali kada netko počne pretjerivati i govoriti stvari koje ti zvuče više kao ulizivanje i kao da nije baš iskreno, vjeruj sebi, jer vjerojatno si u pravu. Pogotovo ako komplimenti samo nemaju smisla. Vjerojatno svim curama s kojima se dopisuje šalje iste.

7.Samo se želi maziti

Ovo mu može biti samo izlika da te odvede u smjeru u kojem želi, da si napravi idealnu priliku za pokušati napraviti i korak dalje.

8.Priča o vašoj zajedničkoj budućnosti i planovima iako se družite svega par tjedana

Ovakve stvari nisu baš tipične za dečke, zato bi ti se odmah trebala upaliti lampica upozorenja kada krene imati ovakve izjave nakon što se družite kratko ili ste tek ušli u vezu. Želi te uvjeriti da si sigurna, jer ako se osjećaš sigurno, veće su šanse i da ćeš spavati s njim. Nemoj uvijek baš slijepo vjerovati ovim riječima.

9.Ali pa sada ste zajedno, onda je valjda i vrijeme da to napravite, to je normalno

Još jedan način na koji te može pokušati odvući u krevet je da stvarno i definira vaš odnos, bude taj koji inicira taj razgovor i kaže da želi biti s tobom. Ali čim na to pristaneš, vrlo brzo krene s izjavama da si mu cura i da je onda valjda u redu da i spavaš s njim, jer to je normalno. Kada god krene s razlozima da je nešto 'normalno', to zvuči problematično.

Pogledajte još:

Nisu svi materijal za vezu – ovih 12 znakova pokazuje da nije ni osoba koja se tebi sviđa

Zašto se cure nekada ne žele ljubiti? Donosimo 6 opravdanih razloga

Najgori mogući tajming za ostaviti nekoga – ovih 7 prekida će biti ekstra neugodni i bolni

Dečki ne padaj na to igrač želi samo seks zavođenje fore seks

Još vijesti