Slika nije pronađena
Nekim dečkima osvajanje cure ide bez ikakvih problema, a neke trikove koje pritom koriste znaju samo oni. Ili je to barem dosad bilo tako.

via GIPHY


Naime, napokon smo skužili da postoje trikovi koje dečki koriste da bi osvojili curu i, moramo priznati, to im često dobro uspijeva. Evo o kojim je muškim taktikama zavođenja riječ. Mi smo ih pronašli čak pet!

1. 'Princ na bijelom konju'
On je uvijek tu da ti pomogne, prvi ti lajka fotku na fejsu i ponaša se kao da ti je stariji brat? Ovaj dečko koristi taktiku zavođenja koju zovemo 'princ na bijelom konju'. On je skužio da cure padaju na dečke koji im pomažu i koji su uvijek tu za njih, pa nije ni čudno što tu taktiku koristi svaki put kad se želi nekome svidjeti.

via GIPHY

2. Zločesti dečko
I dok jedne cure padaju na dobrice, druge više vole zločeste dečke. Kad dečko jednom skuži da padaš baš na bad boyse, logično je da će i sam početi glumiti zločestog dečka. Mogao bi se početi čudno ponašati, dobivati slabije ocjene, izbjegavati školu, a sve samo zbog jednog razloga - da mu upali taktika zavođenja.

via GIPHY

3. Potpuna promjena ponašanja
On je prije ludo volio nogomet, a sad bez problema vježba yogu s tobom? Svaka takva nagla promjena ponašanja totalno je sumnjiva. Ovom taktikom koriste se dečki koji žele zavesti curu kojoj je najvažnije da sa svojim dečkom radi sve - od shoppinga, izlazaka pa do svakodnevnih hobija koje bi inače dečki izbjegavali u širokom luku.

via GIPHY

4. Obrnuta psihologija
Da, čak ju i dečki koriste. On će biti hladan prema tebi, iako i ti već jako dobro kužiš da mu se sviđaš. Sve to radi namjerno kako bi te zainterigirao,a  ti bi pala na njegovu tajanstvenost i činjenicu da ti je nedostižan. Pali li ova taktika? Naravno, a sigurno smo da te barem jedan dečko uspio smuvati na ovakav način.

via GIPHY


5. Druženje s tvojim frendovima
Dečki jako dobro znaju koliko su curama važne njihove frendice i da s njima dijelimo baš sve. Osim toga, jako nam je važno da se dečko svidi našim frendicama, a to dobro kuže i dečki koji nas pokušavaju smuvati. Ako dečko koji ti se upucava koristi ovu taktiku zavođenja, prokužit ćeš ga jako lako. On će davati sve od sebe da se svidi tvojim frendovima, čak ako nemaju baš nikakve zajedničke interese.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Dečki, pažljivo s jezikom – osam rečenica koje je nikad ne biste smjeli izreći svojoj curi

Brutalna istina – 6 misli koje svakom dečku prolaze kroz glavu tijekom seksa, ali nikad neće priznati

Jesi li stvorena za to da budeš solo igračica? 9 znakova da bi trebala ostati single

Dečki zavođenje savjeti

Još vijesti