Slika nije pronađena

Iako štiti od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti, neki ljudi i dalje odbijaju koristiti prezervative.

Osim što je takvo ponašanje potpuno neodgovorno, nama je u najmanju ruku neshvatljivo – zašto bi netko želio riskirati? Kada je riječ o omjeru djevojka i dečki koji izbjegavaju korištenje prezervativa, muški rod daleko prednjači. Pronalaze svakakve isprike ne bi li se izvukli, no mi se nadamo da vas nisu uvjerili.

Sljedeći put kada te dečko pokuša nagovoriti da prakticirate odnose bez zaštite s ovim objašnjenjima, vrijeme je da mu daš do znanja da te ne može praviti budalom.

Evo nekoliko smiješnih odgovora na najpoznatije situacije:

#Sljedeći put kada dečko odbije koristiti prezervativ, počni plakati i govoriti kako si uzbuđena što ćete napokon postati roditelji#Ako kaže da mrzi kondome, ti mu reci da mrziš klamidiju, herpes ili bilo koju spolno prenosivu bolest#Kada kaže da mu s kondomima 'jednostavno nije ugodan feeling' pitaj ga zna li što manje ugodno od toga? RAĐANJE DJETETA#Ako kaže da nije kupio kondome, reci mu da je to stvarno neobično s obzirom na činjenicu da ih prodaju samo na svakom kisoku koji je na svakom uglu#Kada kaže da kondomi 'nisu seksi', objasni mu da smatraš da je tvoje zdravlje prilično seksi#Ako kaže da su kondomi 'jednostavno premaleni za njega', pokaži mu ovu fotku:#Ako kaže da su prezervativi neuredni, reci mu da su i djeca prilično neuredna#Kada počne s manipulacijom u obliku pitanja 'Zar mi ne vjeruješ?', jednostavno mu odgovori:


Foto/Izvor: Gurl.com
I.N
.

Pročitajte još:

Tinejdžerica oduševila brutalno iskrenim odgovorima o seksu

6 znakova da si spremna za seks

8 stvari koje morate znati ako ste odlučili čekati sa seksom

seks kondomi prezervativi odgovori

Još vijesti