Slika nije pronađena

Iako zima kalendarski počinje za par dana, temperature su se već spustile ispod nule. Maglovita i hladna jutra su prizor s kojim ćemo se susretati sljedećih par mjeseci.

Debeli kaput i tople čizme glavni su aduti za ledene zimske dane, ali treba voditi računa o tome da se zaštite svi dijelovi tijela izloženi hladnoći. Šalovi, rukavice, kape i štuce mogu biti odlični modni dodaci, a istovremeno i vrlo korisni.

Hrpa boja, bezbroj materijala i mnoštvo ludih inspiracija – tako otprilike možemo opisati ovogodišnju ponudu tih važnih modnih dodataka.

Šalovi, kape, rukavice...


Vrećaste kape, one sa šljokicama, šarene, jednobojne, kape ukrašene likovima iz crtanih filmova, s posebnom zaštitom za uši – izbora na bacanje! Šalovi su savršen dodatak ukoliko zimska jakna nema veliki ovratnik koji bi te grijao. Osim šalova, fora su i razne marame koje osim zimi, možeš nositi i tijekom ostalih mjeseci.

Kako se prstići ne bi smrnuzli, nosimo rukavice. Nekada je nespretno rukovati u njima pa u tom slučaju preporučamo one sa otvorenim prstima. Osim što mogu biti pufaste i tople, kožne rukavice su elegantnija verzija ovog važnog zimskog dodatka.


Grijači koji se nose na nogama, poznatiji pod nazivom štucne, postali su popularni u aerobiku prije mnogo godina. No ubrzo je otkrivena i njihova funkcija zimi; griju donji dio noge i tako zadržavaju toplinu stopala. Nema više smrzavanja za nogice uz štucne!


I za kraj još jedna kombinacija za hladni zimski dan...


I.N.
Foto: polyvore

zimska odjeća dodaci šal kapa rukavice štucne

Još vijesti