zimski outfit

Kape koje izgledaju kao modni dodatak za skijanje, a ne za svaki dan navodno će biti apsolutni hit ove godine. Mnogi ih dućani imaju u svojim novim kolekcijama koje su predstavili.

Osim što tijekom zime želimo izgledati dobro, želimo da nam bude i toplo. To je najbitnije. Nekada ćemo čak radije izgledati kao totalni hot mess, ali biti toplo odjeveni. U pomoći da se što manje smrzavamo nabacamo na sebe i glavne zimske modne dodatke: šal, kapu i rukavice. Bez njih nigdje kada padnu temperature! Svake su godine u trendu neki drugačiji modeli, posebno kada su u pitanju kape, a evo kakve će se to nositi ove godine, a kakvi su zimski modni dodaci totalno out.

Modni dodaci koji su u trendu:   
1.Kapa koja izgleda kao skijaške

Kape nazvane 'balaclava' ili jednostavnije objašnjeno, kape koje izgledaju kao za skijanje, postaju popularne ove godine. Trend koji sigurno neće oduševiti mnoge jer nema šanse da ti frizura ispod ovakve kape ostane postojana. Kape ionako nisu dobre u očuvanju frizura, a ovakva pogotovo. Ali jedno joj se mora priznati, grijat će te kao nijedna druga.

2.Dugačke rukavice

Moda nam ove godine ide na ruku jer popularni su svi zimski dodaci koji su posebno topli i koji će pomoći da nam bude što manje hladno. Tako su hit i dugačke rukavice, one do lakta. Pogotovo kožne! Izgledaju odlično i tako fensi, a savršeno će ići u nekoj neutralnoj boji ispod kaputa i jakni u jarkim bojama poput žute, crvene ili plave ili obrnuto - ili ako imaš kaput neke neutralne boje, rukavice u jarkoj nijansi.

3.XXL šalovi

Ove jeseni i zime se nosi sve oversized, a to prate i šalovi. Već su dugo hit veliki šalovi koji često izgledaju više kao manja dekica nego kao šal, ali volimo ih jer griju i daju dodatni sloj topline, što je najveći plus tijekom zime. I ove se godine nastavljaju nositi XXL šalovi i ne možemo biti sretniji zbog toga!

Nikako se više ne nose:
1.Kape s velikim coflekom

Najmanje popularni model kapa ove godine su kape s coflekom. Svatko ima barem jednu ovakvu kapu jer su definitivno najpopularniji model ikada, ali ove godine će ih zaobilaziti oni kojima je bitno da budu u trendu. Pogotovo one kape s ogromnim krznenim coflekima.

2.Rukavice bez prstiju

Model rukavica koji se ove godine ne nosi su rukavice bez prstiju. Njihovo je vrijeme prošlo i prsti će ti sigurno biti zahvalni ako i ti ovaj tip rukavica zaobiđeš u nadolazećoj zimi. Ovo su ionako više rukavice za jesen kada još nije toliko hladno. Svatko tko ih je nosio po zimi zna koliko su nezgodne.

3.Okrugli šalovi

Oni šalovi koji izgledaju kao zatvoreni krug nisu više IN. Njihovo je vrijeme prošlo. Ponekad je teško ovaj dodatak složiti dobro oko vrata – da izgleda okej, ali i da ti pokrije što više kože. Ove zime se oko toga nećemo brinuti, jer oni se više ne nose.

Pogledajte još:

Greške koje radimo kod kupovanja traperica: Za nekoliko od ovih 9 si i ti kriva

Najčudniji modeli traperica ikada: Kako u stvarnosti izgledaju i stoje neki od bizarnih modela sa Sheina?

Omiljena jakna ove jeseni: H&M je očarao cure jednim od svojih ovogodišnjih modela

rukavice kapa šal Modni dodaci zimski dodaci

Još vijesti