Pulover umjesto šala

Oni modni komadi za koje se prognozira da će postati veliki trendovi u svijetu mode, uvijek i postanu. Tako će i u ovom slučaju ova jedinstvena zamjena za šal sigurno postati trend koji se najavljuje za ovogodišnju zimu. Osim što izgleda prekul, radi se o vrlo inovativnoj zamjeni za šal.

U nadolazećim, zimskim mjesecima, često ćemo nositi šalove, kape i druge razne modne komade koji nas dodatno ugriju. No, ukoliko nemaš puno šalova koje možeš izmjenjivati, kako ne bi nosila svaki dan isti, donosimo ti jedan inovativni trik pomoću kojeg možeš zamijeniti šal, a sigurni smo da apsolutno svaka osoba ima. Možda zvuči suludo, ali je pronađena dostojna zamjena za šal zimi koji će nas istovremeno dodatno utopliti i izgledati predobro u kombinaciji s nekim dugim kaputom ili jakom i nekim trendy čizmama. Ta dostojna zamjena je neki pulover ili džemper za kojeg smo sigurni da ga svi imate u svojem ormaru, piše Journal.

Potrebno je samo ogrnuti se s puloverom, kao što bi se ogrnuli sa šalom, na način da se oba rukava stave s prednje strane ili se dodatno omotaju i zavežu oko vrata. Još jedna odlična stvar kod pulovera oko vrata je ta da se on može nositi na kapute, jakne, ali i na obične majice koje imamo ispod kaputa kada ga skinemo, tako da je to 2 u 1 jer će izgledati super i s kaputom, ali i bez njega. Ovaj trend jako volimo, a sigurni smo kako će ga i svi drugi vrlo brzo zavoljeti jer izgleda moderno, a istovremeno ima istu svrhu kao i šal, a to je da nas dodatno ugrije tijekom hladnih, zimskih dana.


Pogledajte još:

Možeš li pogoditi tko je ovo? Sakrila se iza maske na sinoćnjoj dodjeli nagrada – i oduševila

Kako odabrati ženske cipele i modne dodatke ovisno o stilu?

Koji je dućan s odjećom najpopularniji ove godine? Jedan je ponudom posebno privlačio

moda trend zamjena šal pulover

Još vijesti