Ljetna moda

Kada se gledaš u ogledalo i izgledaš si dobro, ali kao da još nešto nedostaje, ali ne znaš što. Najčešće je to neki mali detalj koji će napraviti veliku razliku, a koji nam baš tada ne pada na pamet.

Svaka odjevna kombinacija treba detalje koji će ju učiniti malo drugačijom, zanimljivijom i više tvojom. Svi mogu nositi istu odjeću, ali detalji su oni koji će od nje napraviti drugačije outfite. Nekada su to modni dodaci, nekada šminka, a nekada cipele. Kada nešto fali na tvom outfitu, ovo su sitnice koje možeš dodati, a koje će pomoći zaokružiti cijeli izgled i učiniti ga još malo boljim.

1.Crveni ruž za usne
Odmah ćeš izgledati sređenije i drugačije. Ako crvena nije tvoja boja i malo ti je pretjerano, možeš pokušati isto i s ružičastim ili nekim u smeđim nijansama. Bitno je samo da nije neka nude nijansa, već boja koja će dolaziti do izražaja.

2.Sandale na blok petu
Umjesto ravnih cipela ili tenisica, probaj sa sandalama na blok petu. Ne mora to biti visoka peta. Blok pete su dobre za hodanje jer su čvrste i lako ćeš u njima hodati iako se radi o peti. Nekada je promjena obuće baš ono što treba. Uzet će ti minutu vremena da isprobaš hoće li ovako izgledati bolje.

 

 

3.Sunčane naočale
Ljeto je idealno vrijeme da iskoristiš sunčane naočale do maksimuma. Čak iako ti ne trebaju za sunce jer ćeš biti u zatvorenom, možeš ih podići na glavu i koristiti da ti drže kosu. Nekada pomognu da frizura izgleda baš dobro. Ili ih jednostavno spusti na oči da te štite od sunca i da ti pomognu izgledati još malo bolje.

Sunčane naočale Modeli sunčanih naočala koji su u trendu: Koje ćeš izabrati od ovih 5?

4.Okrugle naušnice
Naušnice obruči su magija. Ne moraju biti velike, dapače, one manje izgledaju još bolje – i nose se već neko vrijeme. Pomoći će kada ti nedostaje ono nešto da ne izgledaš 'obično'.

 

 

5.Torbica u nekoj ludoj boji ili s printom
Ako ti je cijeli outfit u jednoj boji ili u bijelim ili crnim tonovima, to može izgledati malo previše kada se pogledaš u ogledalo. Najbolji način da razbiješ tu jednobojnost je da nabaciš neku drugačiju i zabavnu torbicu. Torbica ti ionako treba gdje god da ideš, a ovako će imati i modnu svrhu.

6.Dupla ogrlica
Jedna manja, a druga mrvicu veća. Pogotovo ako imaš neku majicu s većim izrezom onda je ovo idealno rješenje kako popuniti 'prazninu'.

 

 

7.Velika šarena kopča za kosu
Još jedan ljetni trend koji će ti pomoći da izgledaš dobro i uz to još biti i funkcionalan. Ovo je dobra ideja kako maknuti kosu s vrata i s lica da te ne grije i ne smeta, a da ne moraš potrošiti puno vremena na frizuru. I uz to još izgledaš dobro i ne oštećuješ kosu kao što bi ju da staviš visoki rep.

Pletenice za ljeto Pletenice kao idealna frizura za ljeto - nosit ćemo ih na ovih 6 popularnih načina

8.Parfem
Nekada taj dodatak niti ne mora biti vidljiv. Stavila si nakit i imaš sve? Onda nema potrebe pretjerivati s još nečim i samo dodaj svoj omiljeni parfem. Čak i ako ideš samo na kavu u obližnji birc ili prošetati. Zašto ne mirisati fino?

 

 

9.Sat
I zadnja opcija je da dodaš sat na ruku. Pogotovo je ovo dobra ideja ako nisi tip koji voli nakit ili s nakitom izgledaš previše sređeno za to gdje ideš. Ovo je alternativa.

Ljetna manikura Manikure koje su idealne za ljeto: Imamo 10 prijedloga koji ti mogu poslužiti kao inspiracija

Ljeto Moda outfit dodaci upotpuniti izgled kad nešto nedostaje sitnice

Još vijesti