Vezanje šala

Umjesto da šal samo omotaš oko vrata, možeš ga nositi na neki od ovih načina da izgleda više stajliš i da ti ne pada i ne odvezuje se. Jedna je cura pokazala tri načina na koja ga vjerojatno još nisi nosila.

Šal možeš samo zamotati oko vrata, prebaciti jednu stranu preko druge ILI možeš isprobati neku novi način vezanja i nošenja šala. Iako nema pogrešnog načina kako ga nositi, ideje koje je pokazala ova cura nam se čine dobre jer šal neće kliziti, spadati, otvarati se i slično, već će stajati na mjestu i dobro te grijati. Plus je i što će usput dodati nešto dodatno odjevnoj kombinaciji koju nosiš i izgledat ćeš malo više stajliš.

Zimski outfit Kakve se zimske jakne nose ove sezone, a kakve su izašle iz mode? Donosimo ti kratki pregled!

Zimi kada smo zabundani u jaknama teško je napraviti nešto drugačije s outfitom da izgledaš kjut, a da se zbog toga ne smrzneš. Možda zato možeš probati šal vezati na drugačije načine i tako dobiti novi i malo drugačiji outfit. Ovo su tri načina koja do sada još sigurno nisi probala. Možda će ti neki na prvu djelovati malo komplicirano, ali kada kreneš raditi, vidjet ćeš da nisu.

 

@bobrownn 3 must-know ways to tie your scarf girls ❄️🧣 Save for later ❄️ #fashionhacks #scarfhack #scarftutorial #inspo ♬ original sound - ci

 

Prvi način „dupli čvor“ je taj koji izgleda najkompliciranije, ali i koji izgleda skroz toplo i lijepo. Pogotovo ti ovo može biti dobra ideja ako ne želiš ove zime izgledati kao svi drugi i biti po nečemu posebna.

Drugi je način da ti jedna strana šala visi preko leđa. Iako ovo možeš napraviti i na običan način, bez vezanja i da samo prebaciš šal, ovako će izgledati bolje.

I treći je način idealan za one jako hladne dane kada želiš prekriti i pola face sa šalom. Kada ga ovako zavežeš, lako je povući ga i malo preko lica da bi dobila dodatnu toplinu.

Došlo je doba godine za pletene majice: 15 pulovera koje stavljamo na listu želja ove zime Zimski outfit Pleteni pulover iz H&M-a Pleteni pulover iz H&M-a +12 Pleteni pulover iz H&M-a

šal kako zavezati šal drugačiji načini nošenje šala da te grije tri načina tutorial kako zavezati šal

Još vijesti