Slika nije pronađena

Svi mislimo da znamo što je to zimska odjeća i mislimo kako u ormaru imamo sve potrebno za hladne, zimske dane. No, kada smo u žurbi, često se sjetimo nekih stvari koje nemamo u ormaru, a bilo bi dobro da imamo kako bismo izbjegli nepotreban stres dok se spremamo na brzinu.

Zima je puno kompliciranije godišnje doba od ljeta – moramo se odijevati slojevito, toplo i paziti da nam je svaki dio tijela zaštićen od zime. Dok po ljetu doslovno nabacamo neku najlaganiju odjeću na sebe i spremni smo za polazak! Upravo zbog toga nam odjeća i ormar zimi trebaju biti puno organiziraniji i postoje određene zimske stvari koje jednostavno moramo uvijek imati u ormaru. Bez tih nekih stvari, koje se možda čine bezazlene, nam život zimi može biti kompliciraniji, zato ne zaboravi da ovih 8 uvijek moraš imati u svojem ormaru.

1.Topli kaput
Topli kaput ti nikada ne može biti višak, naprotiv, on ti može poslužiti u situacijama kada samo trebaš nešto nabaciti na brzinu na sebe, a da i dalje izgledaš super. Tako da je topli kaput must have svakog ženskog ormara zimi.

2.Puno oversized džempera

Džemperi su veliki plus jer odlično odgovaraju na neke fora traperice, gležnjače na petu ili na običnu trenirku i tenesice! Njih stvarno možeš iskombinirati u puno različitih outfita, a osim toga su izrazito topli tako da te i griju cijelu zimu.

3.Čizme za snijeg

Ako nemaš neke čizme za snijeg, ti definitivno nisi spremna za zimu! Najgora su ona jutra kada se samo probudiš, vani sve puno snijega, a sinoć nije bilo ničega. No, ipak je najgore ako ti u tom slučaju nemaš čizme za snijeg tako da ih brzo nabavi kako ne bi morala razmišljati što napraviti kada padne snijeg.

via GIPHY

4.Pamučne haljine

Pamučne haljine su idealne za zimu jer su tople, a podrazumijeva se da su s dugim rukavima. One su odlične u nekim situacijama kada ideš na kavu, na večernje piće, a istovremeno želiš izgledati malo dotjerano, ali ne previše. Tako da su one najbolje za te situacije i sigurno ti neće skupljati prašinu u ormaru!


5.Debele najlonke ili štrample
Ukoliko nemaš debele najlonke/hulahopke ili štrample, nisi spremna za zimu. One ne služe samo kada nosiš haljinu, makar su tada najpogodnije, već stvarno dobro griju i ispod trenirke, traperica ili tajica. Zato smo sigurni da ćeš njih često koristiti u hladnim, zimskim mjesecima.

via GIPHY

6.Obične majice s dugim rukavima

Pod obične majice mislimo neke najobičnije, čak jednobojne majice dugih rukava koje ti mogu poslužiti ako u tom trenutku ne znaš što bi obukla ili npr. kao 'podstava' ispod neke haljinice koja nema duge rukave. Zbog toga uvijek moraš imati običnih, jednobojnih majica u ormaru.


7.Prošivena jakna

Prošivena jakna je za one dane kada nisi u moodu, kada je vani hladno i kada ti se ne nosi kaput. Tada samo nabaciš prošivenu jaknu, koja je sada jako moderna, i već ćeš samim tim izgledati dobro tako da ostatak outfita nije ni bitan!

via GIPHY


8.Kožne tenesice

Glupo zvuči, ali kožne tenesice trebaš imati u ormaru i zimi. One služe za ona neka prijelazna razdoblja i za razdoblja kada nema snijega, a tada ti je već dosta teških čizma. I bitno je da su kožne, ako pada kiša, da ti ne promoče kao one platnene.  

Pogledajte još:

Razlozi zašto ti se najlonke uvijek brzo strgaju – možda i ti radiš neku od ovih 7 greški

Zbogom zimskim šalovima – postoji jednostavna zamjena koja će biti apsolutni trend ove zime

Black Friday popusti su već počeli – ovih 6 stvari je najisplativije kupiti baš u ovom razdoblju

Moda zima savjeti zimska odjeća

Još vijesti