Slika nije pronađena

Internacionalni modni i lifestyle brand, Police, najavljuje nastavak suradnje s Neymarom Jr-om, koji će i u 2015. godini biti zaštitno lice branda.

Već drugu godinu zaredom, kultni brazilski nogometaš pojavit će se na 6 fotografija, prezentirajući kolekciju sunčanih naočala za 2015. Prije i nakon Svjetskog prvenstva 2014., brzo se etablirao kao jedno od najprepoznatljivijih lica na svijetu. Njegov talent i vještina na nogometnom terenu te njegova skromnost i smisao za humor izvan njega, čine ga idealnim uzorom za sve generacije diljem svijeta.

 „Ponovno mi je bilo zadovoljstvo raditi ovu kampanju. Zaista mi se svidio stil snimanja s motorom i odjećom koji su kombinirani s novim sunčanim naočalama“, komentirao je Neymar Jr o novoj kampanji.


Za proljeće-ljeto 2015., Police kolekcija prigrljuje urbani stav, crpeći inspiraciju iz brandovih jedinstvenih elemenata kako bi stvorili siluete sa snažnom osobnošću i vodećim trendy stilom. Oblici okvira predstavljaju spoj prošlosti i sadašnjosti, a naglašeni su višebojnim acetatima, prozirnošću i modnim tonovima na klasičnim siluetama. Moderni okviri kombinirani su s klasičnim, pouzdanim bojama leća.

Mlada zvijezda nastavlja koracima velikih imena koja su prethodno bila Police ambasadori, kao što su Bruce Willis, George Clooney, David Beckham i Antonio Banderas.

Pogledajte i video kako je bilo na snimanju Police kampanje za 2015. s Neymarom Jr-om:
PR članak

police Suradnja neymar

Još vijesti