zara izlog

Za dva dana stiže suradnja koja nije tipična, ali koja bi mogla biti itekako uspješna. Zara je definitivno jedan od najpoznatijih pristupačnijih brendova odjeće, a sada je najavljeno da će im sljedeća suradnja biti s brendom čiji je vlasnik jedna Kardashian sestra.

Kombinacija Zare i Kardashiana? Zvuči kao nešto što će izazvati ludnicu. Zara nema često suradnje s drugim brendovima, ali za ovu je kolekciju morala napraviti iznimku. Najavili su da za novu kolekciju, koja izlazi vrlo uskoro, 5. svibnja, imaju suradnju s brendom Khloe Kardashian. Good American je njen brend odjeće, točnije traperica. To znači da u Zaru dolazi hrpa novih modela traperica!

Zara dućan Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Khloin brend je prilično skup, a na ovaj će se način približiti široj publici. Kako se čini po recenzijama, njihove su traperice kvalitetne i po tome, ovo bi mogla biti dobra suradnja. Osim što su poznati po tome da imaju dobre trapke, isto tako, poznati su i po tome da rade traperice za različite oblike tijela, nemaju samo male veličine.

 

 

Ovo će za Zaru biti velika stvar jer će ovom kolekcijom napokon imati u ponudi i traperice za plus size djevojke, što do sada nije bio slučaj, piše Seventeen. Cijene traperica će ipak biti možda mrvicu više nego što je to inače slučaj za Zaru, ali i dalje puno pristupačnije od kupovanja pravih Good American trapki. Bit će dostupne i u dućanima i na web shopu. Neće biti iznenađujuće ako se prilično brzo rasprodaju jer ovo je ponuda kakvu više nećemo vidjeti.

NikkieTutorials Za sve koji su se pitali kakva je šminka iz Zare - NikkieTutorials je isprobala i dala presudu

zara Suradnja Good American kolekcija