Slika nije pronađena

Za dva dana stiže suradnja koja nije tipična, ali koja bi mogla biti itekako uspješna. Zara je definitivno jedan od najpoznatijih pristupačnijih brendova odjeće, a sada je najavljeno da će im sljedeća suradnja biti s brendom čiji je vlasnik jedna Kardashian sestra.

Kombinacija Zare i Kardashiana? Zvuči kao nešto što će izazvati ludnicu. Zara nema često suradnje s drugim brendovima, ali za ovu je kolekciju morala napraviti iznimku. Najavili su da za novu kolekciju, koja izlazi vrlo uskoro, 5. svibnja, imaju suradnju s brendom Khloe Kardashian. Good American je njen brend odjeće, točnije traperica. To znači da u Zaru dolazi hrpa novih modela traperica!

Slika nije pronađena Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

Khloin brend je prilično skup, a na ovaj će se način približiti široj publici. Kako se čini po recenzijama, njihove su traperice kvalitetne i po tome, ovo bi mogla biti dobra suradnja. Osim što su poznati po tome da imaju dobre trapke, isto tako, poznati su i po tome da rade traperice za različite oblike tijela, nemaju samo male veličine.

 

 

Ovo će za Zaru biti velika stvar jer će ovom kolekcijom napokon imati u ponudi i traperice za plus size djevojke, što do sada nije bio slučaj, piše Seventeen. Cijene traperica će ipak biti možda mrvicu više nego što je to inače slučaj za Zaru, ali i dalje puno pristupačnije od kupovanja pravih Good American trapki. Bit će dostupne i u dućanima i na web shopu. Neće biti iznenađujuće ako se prilično brzo rasprodaju jer ovo je ponuda kakvu više nećemo vidjeti.

Slika nije pronađena Za sve koji su se pitali kakva je šminka iz Zare - NikkieTutorials je isprobala i dala presudu

zara Suradnja Good American kolekcija

Još vijesti