Galerija Shawn Mendes Shawn Mendes - 1 Shawn Mendes - 2 +4 Shawn Mendes - 3

Shawn Mendes se malo bacio i u modne vode. Ima dugogodišnju suradnju s brendom Tommy Hilfiger, a sada je s njima kreirao i kolekciju odjeće. Zove se Tommy X Shawn Classics Reborn i ima fora komada.

Shawn Mendes se prvo nedavno bacio u filmske vode, a sada se baca i u modne vode. Izgleda da je glazbenu karijeru stavio na pauzu. Već dugo vremena na različite načine surađuje s brendom Tommy Hilfiger, a sada je s njima sudjelovao i u izradi kolekcije odjeće. Suradnja Tommy X Shawn Classics Reborn je napokon dostupna i napokon se mogu vidjeti svi komadi.

 

 

Većinom su tu klasici kako naziv suradnje i sugerira pa tu ima svega od polo majici preko hoodica do klasičnih dizajna jakni. U kolekciji ima i jedan komad odjeće koji inače dečki baš i ne nose, ali Shawn misli da bi trebali. Crop majice!

 

 

Za njega je bilo bitno da i muški crop topovi budu dio ove kolekcije jer misli da dobro izgledaju na dečkima i da bi ih se dečki trebali prestati bojati nositi. Želi potaknuti dečke da više nose ovakve majice, To je rekao na livestreamu Tommy Hilfigera kada je kolekcija išla live u Londonu.

 

 

Iako će nekim dečkima ovo zvučati kao loša ideja jer nema šanse da to stave na sebe, ne vidimo razloga zašto i dečki ne bi nosili rezane majice, pogotovo jer su takve majice zapravo originalno i kreirane za njih dok im ih djevojke nisu uzele. Da, crop topovi nisu originalno napravljeni kao ženska odjeća, već muška. Nosili su ih bodybuilderi za vježbanje jer su im normalne majice smetale, a u teretani nisu smjeli biti bez ikakve majice. I tako su krenuli nositi crop topove. Shawn sada želi potaknuti dečke da ih opet počnu nositi.

Shawn Mendes Shawn Mendes pustio bradicu, a cure razočarane jer tvrde da mu uopće ne stoji

Liam Payne Liam Payne si estetskim zahvatima „unakazio“ lice? Više ne liči na sebe

Shawn Mendes Moda tommy hilfiger Suradnja komad odjeće želi da dečki nose crop top

Još vijesti