Slika nije pronađena

Na svom Instagram profilu i YouTube kanalu Lady Gaga je objavila kratke video zapise u kojima službeno potvrđuje informaciju da pokreće svoj vlastiti brend šminke. Otkriveno je kako će se zvati, kolike će biti cijene nekih od proizvoda, ali i gdje će proizvodi biti dostupni.

'Zadnja stvar koju svijet treba je još jedan beauty brand...' tako je najavu svog beauty branda počela Lady Gaga. Na svom Instagramu i YouTubeu objavila je kratke video zapise od 1 minute u kojima najavljuje izlazak branda koji će se zvati Haus Laboratories. 'Kažu da je ljepota u oku promatrača. Ali u Haus Laboratories, mi kažemo da je ljepota ono kako vidiš sebe.'


Video je osim ovakvih ttly kul izjava prepun modela koji zajedno s Gagom plešu, a u prvom su planu dakako lica i make  up. To je jedini sneak peek koji je otkriven o tome kako će šminka stvarno i izgledati. Metalik lookovi i šljokice izgleda vode glavnu riječ.
Nagađanja o ovome su kružila već nekoliko mjeseci, a jučer je sve napokon i potvrđeno. Svi proizvodi će biti dostupni za fanove ekskluzivno putem Amazona te naravno i na službenoj web stranici Haus Labs'.


Informacija o samim proizvodima nema baš previše, ali nekoliko se sitnica ipak zna. Osim toga da nas u kolekciji očekuju šljokice i metalik boje, logično je da će biti proizvoda za usne, sjajila koji će koštati 16 dolara, a bit će i ruževa, kao i proizvoda za oči.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Irina Shayk i Bradley Cooper objavili su kraj svojoj ljubavi – ima li Lady Gaga prste u tome?

Lady Gaga napravila nevjerojatnu posvetu svojoj ulozi u filmu! Ally će zauvijek ostati dio nje

Hit boja ljeta! Nakon neonskih i žutih boja na red je došla narančasta – otkrij kako ju nositi

Lady Gaga beauty brand Brand šminka make up

Još vijesti