Najbolja sjenila za oči

Ovih 5 proizvoda su zasluženo dospjeli na ljestvicu najboljih sjenila za oči u 2022. godini. Među njima ima onih koje su jeftinije, a ona paleta koja je dospjela na prvo mjesto je ujedno i najskuplja.

Danas postoji zaista mnogo kozmetičkih brendova koji proizvode palete sjenila za oči pa se zbog toga i teško istaknuti u toj masi. Upravo zbog toga, ovaj popis pet najboljih paleta ove godine ima još i veću vrijednost jer zasigurno su najbolje od najboljih u moru svih drugih, kako piše The Sun. Ona koja se nalazi na prvom mjestu uopće nije iznenadila s obzirom na to da je taj brend poznat po kvalitetnim proizvodima.

5.NARS Cosmetics Voyageur Eyeshadow Palette

 

 

Ova paleta od NARS kozmetike je proglašena za najbolju nude paletu jer ima najbolju ponudu nude nijansi koje se baš sada nose!

4.Ilia Beauty Liquid Powder Chromatic Eye Tint

Ovdje u pitanju nije tipična paleta sjenila, već je to sjenilo u tekućem izdanju gdje se boje kupuju svaka zasebno. Tako da je u ovom slučaju ovaj proizvod proglašen za najbolje tekuće sjenilo od svih drugih.

Ema Luketin Ema Luketin uvijek ima savršenu nude kombinaciju na usnama – podijelila je koje proizvode koristi

3.Sculpted By Aimee Sultry Stories Eyeshadow
Za baš najbolju paletu proglašena je upravo ova. Jedini problem kod ove palete je taj da ona nije dostupna kod nas, ali se može kupiti na nekim stranim web prodajnim mjestima.

 

 

2.MAC Powder Kiss Eyeshadow
Za najbolju paletu proglašena je ova od MAC-a! Nismo ni očekivali da se barem jedan njihov proizvod neće naći na ovom popisu.

1.Dior Custom Eye

 

 

Najbolja od najboljih, u svim ovim kategorijama proglašena je paleta Custom Eye od Diora. Jedina mana ove palete je ta da je ona i najskuplja od ostalih navedenih, ali s obzirom na to da je i najbolja, vjerojatno vrijedi tih novaca!

Hailey Bieber Novi trend u šminkanju inspiriran je izgorjelim licem na suncu

Puderi u kamenu Puderi u kamenu idealni za ljeto – s ovih 6 nećeš razmišljati o razmazivanju šminke

sjenila Palete top 5 najboljih dior šminka make up

Još vijesti