Šminka za maturalnu večeru

Službeno je stiglo ono doba godine kada maturantice smišljaju završne planove za svoju maturalnu večeru. Kako bi sve prošlo savršeno, planira se u detalje – od šminke, frizure, manikure i naravno, haljine ili odijela.

Ako si za maturalnu večeru isplanirala sve osim šminke, razmisli ponovo jer se možda možeš našminkati i sama kod kuće. Neki make up lookovi i nisu toliko komplicirani kao što izgledaju. Ima onih koji su zaista jednostavni, naglašavaju oči, a ujedno su elegantni i jednostavni za napraviti kod kuće. Moraš samo odlučiti kojeg želiš napraviti od ovih i na dobitku si! Pazi samo da ti odgovaraju s ostatkom odjevne kombinacije za maturalnu.

1.Sjenilo s maskarom

 

 

Upečatljiv look kojeg možeš postići sama je upravo ovaj. Bitno je da izabereš neko sjajno ili šljokičasto sjenilo kojeg kombiniraš s maskarom. Maskara mora biti dobra da ti naglasi trepavice, baš kao na slici!

Maturalna haljina [HOROSKOP] Koje boje treba biti tvoja maturalna haljina po tome kada si rođena?

2.Tuš u boji

 

 

Ako ne želiš imati običan make up, onda definitivno moraš izabrati tuš u boji. No, u toj situaciji moraš paziti da dobro uskladiš boju tuša i boju očiju ako ih želiš dodatno naglasiti.

3.Umjetne trepavice i tuš

 

 

Za potpunu jednostavnost, a istovremeno elegantan izgled, dovoljne su ti umjetne trepavice koje nisu ekstremno duge i linija tuša koja se praktički ni ne vidi. Ova kombinacija je idealna za one cure kojima se ne da gubiti vrijeme na sjenilo.

4.Naglašeni tuš i donji dio kapka

 

 

Ako ipak voliš crni i naglašeni tuš, onda ti je dobitna kombinacija da napraviš veću i deblju liniju s njim, a na donji kapak staviš svijetlu olovku (najbolje krem ili bijelu) da napraviš dodatni dojam velikih očiju.

5.Sjenilo do završetka obrva

 

 

Sjenilo koje se proteže skroz do završetka obrva je također odličan odabir make upa za maturalnu večeru. Vrlo je jednostavno za napraviti jer je u pitanju samo jedna boja sjenila, a s tim produžetkom do obrva ćeš dobiti poseban efekt za kojeg ti nije potreban tuš.
 

Maturalne haljine Najbolja mjesta za kupiti maturalnu haljinu u Zagrebu - top 9 od skupljih do jeftinijih dućana

Komadi u trendu za maturalnu Želiš zablistati na maturalnoj? Evo koje sve kombinacije možeš nositi ove godine

šminka maturalna make up ideje savjeti

Još vijesti