Prirodna šminka

Cure znaju pretjerati sa šminkom pa koriste proizvode koji se ne uklapaju u dojam kojeg su htjele postići. Zato su ovi proizvodi u prirodnom izgledu veliko ne.

Nisu svi proizvodi namijenjeni za svaki izgled kojeg želiš postići sa šminkom. Postoje puno bolje opcije i zamjene za njih jer prirodan izgled mora biti što jednostavniji i čišći u odnosu na ful glam make up. Iako možda ne misliš tako, svakako isprobaj maknuti ove proizvode i nemoj ih koristiti ako želiš izgledati prirodno te ćeš se uvjeriti u ogromnu razliku!

1.Mat ruž
Mat ruž je bio veliki hit prije nekoliko godina, ali danas više ni nije toliko popularan. Osim toga, on je pogodniji za jaču šminku i make up look općenito tako da definitivno ne daje prirodan izgled.

 

 

2.Tuš za oči
Eyeliner u prevelikoj mjeri također nije prirodan. Prirodnija opcija je mali potez na kraju kapka s olovkom za oči koju ćeš na kraju izblendati, ali velika linija eyelinera, definitivno ne!

3.Puder
Iako neke cure ne mogu bez pudera, ako želiš prirodniji izgled, onda puder definitivno nije za to. Pogotovo ne onaj koji loše sjedne na lice pa je i više no očito da nosiš puder. Ima boljih opcija koje nisu tako primjetne.

 

 

4.Pretjerana kontura
Ako nešto ne predstavlja prirodan izgled, onda je to definitivno kontura. Dopušteno je eventualno malo bronzera, ali kompletna kontura lica (uključujući i bradu, nos, obraze itd.) ne predstavlja ništa osim full make upa.

5.Šljokičasto sjenilo
Vjerojatno ti je jasno da šljokičasto sjenilo nije dobra opcija ako želiš prirodan izgled. Ono je lijepo i izgleda predobro, ali definitivno ne u prirodnijem izgledu. Tako ćeš pokvariti taj dojam.

 

 

6.Olovka za obrve
Olovka za obrve je must have u šminkanju kod nekih cura, ali ona zaista može izgledati neprirodno. To je u redu kada se radi o nekoj jakoj šminki, ali kada je u pitanju prirodan izgled, onda bi ipak trebala odabrati samo neki gel ili eventualno maskaru za obrve.

Neobičan puder Tekući puder koji je odnio titulu 'najčudnijeg ikada' – prvi je takav na tržištu [FOTO]

Plava maskara Koja boja maskare odgovara tvojoj boji očiju? Nakon ovog više nećeš pomisliti na crnu!

make up šminka Proizvodi Prirodan izgled prirodna šminka

Još vijesti