Maybelline Tatto Brow i Catrice serum primer

Neke cure imaju strpljenja da provode sate ispred ogledala. No, nisu svi kao te cure jer se nekima zaista ne da oduzimati svoje vrijeme da se našminkaju. Baš zato taj proces olakšavaju neki beauty proizvodi!

Ako si ti jedna od onih koja se satima šminka ujutro, onda će ti ovi proizvodi to možda malo olakšati. Neki su multifunkcionalni, pa u sebi imaju više stvari odjednom koje ne moraš zasebno raditi. Drugi imaju specifične četkice i aplikatore koji ti olakšavaju nanošenje šminke, a samim tim i skraćuju vrijeme šminkanja. Zato će ti od sada svako šminkanje biti lakše uz ove proizvode!

1.Maybelline Tattoo Brow
Ovaj proizvod će ti pomoći da svoje obrve ne diraš i po nekoliko dana! Dovoljno je da ih napraviš jednom i onda će ti ta boja na njima držati neko vrijeme. Izvrstan proizvod jer ne moraš svako jutro ispočetka raditi obrve!

 

 

2.HELLO Beauty tuš sa žigom
Ovaj tuš u žigu će ti olakšati svakodnevne muke. Nećeš morati brinuti o tome hoće li ti linija tuša ispasti dobro ili ne jer ovaj proizvod ima žig kojeg samo prisloniš na kapak i automatski dobiješ savršenu liniju tuša!

3.Garniner Hyaluronic Aloe All-In-1 BB krema
BB krema je idealna ako želiš zadržati prirodniji izgled, ali i ako želiš čim prije završiti sa šminkanjem. Stvar je u tome da to nije samo obična krema već je ujedno i malo pigmentirana nekom nijansom koja odgovara tvojem licu pa ćeš opet osim hidtratantne kože, imati neku podlogu na licu koja će ti sakriti crvenilo i prištiće.

 

 

4.Essence Make Me Brow maskara za obrve
Još jedan izbor za obrve je ova maskara od Essenca. Ona je odlična i za one cure koje imaju svijetle obrve, ali i za one čije obrve su tamnije, a samo ih malo žele dovesti u red. Stvar je u tome da ti je dovoljan jedan potez ove maskare koja će ti dati boju na obrvama, a ujedno i pročešljati dlačice pa će svaka biti na svome mjestu.

Selena Gomez Selena Gomez ponovo dijeli make up trikove: Ovaj put je otkrila kako joj kontura uvijek izgleda odlično

5.Maybelline Sky High maskara
Za brzinsko nanošenje masakre, ova je idealna. Sky High je poznata maskara koju obožavaju mnoge cure, a razlog tome je što ti izduži trepavice u svega dva poteza. Ovo nije onaj tip maskare za koju ćeš morati stavljati sto slojeva jer su ti dva dovoljna, a samim tim ćeš se i prije našminkati.

 

 

6.Essence Brighten up! puder u kamenu
Ovaj puder u kameru je trenutno ekstra popularan. Razlog tome je taj da je izrazito jeftin i ekstra dobar za tu cijenu. U pitanju je puder u kameru koji setira lice te zatvara sve pore pa izgledaš kao da ti je lice od porculana – lijepo, zaglađeno i bez vidljivih pora. Naneseš ga u sekundi, a lice ti izgleda kao da imaš sto podloga!

7.Catrice Light Correcting primer u serumu sa šljokicama
Catreiceov primer, odnosno serum je apsolutno oduševljenje. Ne samo što je primer, već je ujedno i serum koji u sebi sadrži šljokice. Što znači da i ako stavljaš puder preko njega, sjaj od šljokica će ostati pa ni ne moraš nanositi highlighter. Uz to, hidratizira kožu, jer nije samo podloga prije pudera, već i serum. Multifunkcionalan proizvod!

 

 

8.H&M Eyecolor To Go sjenilo u stiku
Kada ti se ne da pretjerano filozofirati oko sjenila, dovoljno je da staviš ovo sjenilo u stiku koje proizvodi H&M. Zato se i zove 'To Go' jer ga staviš ful brzo, a onda ga trebaš samo izblendati po cijelom kapku i tvoj make up je gotov.

Prirodna šminka Šminkanje na prirodniji način: Ako to želiš, ove make up proizvode moraš izbaciti iz kolekcije

9.Maybelline Super Stay Matt Ink ruž za usne
Za ovaj proizvod moraš imati samo nekoliko minuta vremena i strpljenja da ga dobro naneseš. Nakon toga, nećeš morati razmišljati o njemu uopće jer se on doslovno ne skida s tvojih usnama. Bez obzira na to jedeš li, piješ ili se ljubiš – s njim nećeš imati briga cijeli dan!

 

 

Svi ovi proizvodi su dostupni i u našim drogerijskim trgovinama te na raznim kozmetičkim web shopovima. Uz to, nisu skupi jer u pitanju nisu neki luksuzni brendovi tako da si ih i svatko može priuštiti, a i uštetiti vrijeme koje potrošimo na šminkanje!

Neobičan puder Tekući puder koji je odnio titulu 'najčudnijeg ikada' – prvi je takav na tržištu [FOTO]

šminkanje make up Proizvodi šminka brže šminkanje olakšanje

Još vijesti