Slika nije pronađena

Matematika je onaj predmet u školi koji većini zadaje glavobolju, a kako bi njeno polaganje na državnoj maturi prošlo bez problema, u Zagrebu se nude besplatne pripreme.

Nakon što se pokazalo korisnim, Tehničko veleučilište u Zagrebu i ove godine organizira besplatne pripreme za državnu maturu – iz matematike. Svi oni koji planiraju izaći na polaganje ispita iz matematike na višu, A razinu, ovo bi im moglo puno koristiti.

Kako bi se upisali na Tehničko veleučilište u Zagrebu, na maturi učenici moraju polagati A razinu matematike, a da bi svima koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, maksimalno olakšali ovo ionako stresno razdoblje, uskoro počinju s ovim besplatnim pripremama.

Sve skupa će trajati 36 sati, a održavat će se subotom u trajanju od 4 sata.

via GIPHY


Pripreme startaju 2. ožujka i traju do 27. travnja, a održavat će se u samo jednom terminu – od 9 do 13 sati. Bit će i dodatni termin ponavljanja 22. lipnja.

Mjesto održavanje je Tehničko veleučilište Zagreb (Konavoska 2) i graditeljski odjel Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (Avenija Većeslava Holjevca 15).

Da bi pripreme za polaganje mature bile lakše, profesor matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, mr.sc. Bojan Kovačić, dipl.ing.mat., pripremio je na svojoj osobnoj internetskoj stranici dodatne materijale i sve riješene prethodne ispite državne mature na objema razinama (osnovnoj i višoj).

Svi zainteresirani za ove pripreme se mogu prijaviti putem web stranice cjelozivotno.tvz.hr ili e-mail: vtadic@tvz.hr.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Da su se barem ranije sjetili – MUST HAVE aplikacija učinit će pripreme za državnu maturu zabavnima!

Instrukcije i pripreme za maturu: biznis vrijedan 120 milijuna kuna godišnje

Državna matura je bliska budućnost, uputite se – uvode se novosti koje bi vam se mogle dopasti!

Pripreme matematika besplatno Državna Matura tvz

Još vijesti