Slika nije pronađena

S obzirom da se prijašnjih godina ovo pokazalo uspješnim, Tehničko veleučilište u Zagrebu i ove godine organizira besplatne pripreme za maturu iz matematike i fizike. Prijave su u tijeku, ali svi koji žele ići na njih moraju zadovoljiti jedan glavni uvjet.

Državna matura se opasno približava, a svi koji misle da im treba pomoć pri učenju i pripremanju za nju, sada je krajnje vrijeme da nešto počnu poduzimati. Kako se prijašnjih godina pokazalo uspješno, Tehničko veleučilište u Zagrebu odlučilo je i ove godine pomoći maturantima, koji žele studirati kod njih. Oni koji su prijašnjih godina išli na instrukcije iz matematike i fizike kod njih, bili su vrlo uspješni na maturi, pa zašto ne organizirati isto i ove godine. Radi se dakle o instrukcijama iz fizike i matematike (za A razinu), koje su besplatne, a na njih mogu ići svi oni koji odaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor. Instrukcije iz matematike će se održati u trajanju od 32 sata, tijekom osam subota po 4 sata, a iz fizike 5 subota po 4 sata.


Pripreme iz Matematike počinju 07.03.2020. i traju do 06.06. 2020., dok iz Fizike počinje 14.03.2020. i traju do 09.05.2020. Nastava će se održavati u terminima od 09:00 do 13:00 sati. Kako su napisali na svojoj službenoj stranici, pripreme drže nastavnici i asistenti TVZ-a, koji najbolje znaju koja su predznanja potrebna za uspješno studiranje na TVZ-u, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2019/20.

Mjesto održavanje nastave je Tehničko veleučilište u Zagrebu, koje je na adresi Konavoska 2. Svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Trebaš li se bojati državne mature i strahovati od pada? Ovo su iskustva onih koji su pisali maturu prošlih godina

Rezultati probne državne mature - matematika je i dalje najveća muka, ali iz jednog predmeta veliko poboljšanje

U imeniku 5, a na maturi jedva prolaz: Kolika je razlika između ocjena u imeniku i onih na maturi?

matematika besplatno fizika instrukcije Državna Matura tehničko veleučilište zagreb

Još vijesti