Slika nije pronađena

Zbog zatvaranja škola, ali i ograničenja rada brojnih drugih edukativnih programa, mnogi su maturanti ostali bez mogućnosti dodatne pripreme za državnu maturu.

Kako bi im olakšali nezahvalnu situaciju u kojoj su se našli, Klik akademija je putem svog Youtube kanala i vlastite platforme za online učenje omogućila besplatne materijale za pripreme za maturu iz matematike.

Na Youtube kanalu Klik akademije mogu se pronaći video rješenja zadataka s ljetnog roka državne mature B razine matematike za školsku godinu 2018./2019., a autori će kanal dopuniti i rješenjima zadataka drugih rokova i razina. Osim toga, na samoj platformi dostupno je mnoštvo besplatnih zadataka s prijašnjih rokova mature iz matematike kroz koje učenici mogu provjeriti svoje znanja.

'Svjesni smo da među ovogodišnjim maturantima vlada zbunjenost u pogledu državne mature. Nije u pitanju samo kako se pripremiti za nju, već i hoće li se matura i kako održati. Da bismo im pomogli riješiti se straha i nesigurnosti, ali i pripremiti se za svaki mogući scenarij, odlučili smo ponuditi naše materijale besplatno. Osim materijala, dostupni smo za sve dodatne upite i prijedloge zadataka koje bismo mogli riješiti za njih putem foruma unutar Klik akademija platforme, kao i putem našeg maila', kaže Sofija Pinjušić Ćurić, voditeljica Klik akademije.


Besplatni materijali za pripremu za maturu iz matematike moguće je naći na idućim linkovima:

>>VIDEO RJEŠENJA A RAZINE MATEMATIKE 2019.

>>TESTOVI MATEMATIKE A

>>TESTOVI B RAZINE MATEMATIKE B


Autorima materijala Klik akademije polaznici mogu svoja pitanja i dodatne zadatke slati na mail info@klik-akademija.com. Za one kojima je potrebna podrobnija priprema, na platformi je moguće kupiti povoljne online pripreme iz matematike A ili B razine. Osim besplatnih zadataka iz matematike, dostupni su i besplatni testovi za maturu iz hrvatskog jezika, kao i online pripreme za esejski dio mature iz hrvatskog i engleskog jezika.

Foto: Promo/ Giphy

PR

Pogledajte još:

Što će biti ove godine s norijadom? Pitali smo nadležne, a i provjerili kako je maturantima sjela njihova odluka

Ministarstvo napokon otkrilo: Šanse da se matura ukine su gotovo nepostojeće, ali najavili su što će se sigurno mijenjati

Maturanti za ukidanje mature: Studenti ih optužili da su lijeni, a evo što maturanti imaju za reći u svoju obranu

Pripreme klik akademija matematika Državna Matura

Još vijesti