Slika nije pronađena

Instagram i ostale društvene mreže stalno dolaze s nekim novim izmjenama koje bi nam trebale olakšati i poboljšati njihovo korištenje. Najnoviji dodatak ovog puta ima Instagram i radi se o novom načinu slanja poruka.

Dopisivanje na Instagramu sada će biti još bolje jer isprobavaju novi način slanja poruka. Ako se testna faza pokaže uspješnom, svima će doći ova opcija. Za sada je dostupna samo jednom dijelu korisnika, kako to obično i bude s Instagramom, nikada novitete ne dobiju svi odjednom. Ta nova opcija zove se 'silent', piše Distractify. Radi se o tome da će se moći poslati poruka nekome, ali 'po tiho', tako da ta osoba ne dobije obavijest da joj je došla poruka. Sve će druge poruke doći normalno i stići će obavijest, ali kada odabereš opciju '@silent', onda neće.

Nemaju svi ovu opciju, a ako si ti jedna od onih koji ju imaju, možda to ni ne znaš. Možeš provjeriti tako da ideš nekome poslati poruku, ali prije nego što kreneš pisati poruku napiš '@silent', ako ti izbaci mali izbornik kao na Tweetu gore, znači da imaš tu opciju, ako ne, moraš još čekati da ti stigne. Za sada je ova opcija dostupna samo u grupnim chatovima. Pošto je sve još u fazi testiranja vidjet će se što će s njom dogoditi. Ako se pokaže dobrom, vjerojatno će ju biti moguće koristiti i u razgovorima jedan na jedan.

Pogledajte još:

Čija je fotka na Instagramu ove godine sakupila najviše lajkova? Donosimo ti popis najlajkanijih

Što ti sve može reći Instagram profil tvoje simpe: 9 upozorenja koja govore da nije materijal za dečka

Instagram uvodi novost – u jednom će ti slučaju početi slati obavijesti

Slanje Poruka instagram društvene mreže nova opcija

Još vijesti