cura na instagramu

Ovog puta to nije slučaj! Iako su najavili neke promjene koje dolaze u budućnosti, a koje se većini korisnika nisu svidjele, ovo je jedna oko koje se svi mogu složiti da je dobra i da je korak naprijed.

Svima je već jasno da Instagram ima veći utjecaj na nas nego što bi to itko od nas htio priznati. Iako znamo da on ne prikazuje realan život niti realan izgled drugih, i dalje padamo u iste zamke i uspoređujemo se s influencerima. Pogotovo je to slučaj kada uspoređujemo svoj izgled s njihovim. Puno cura zbog toga ima problema sa samopouzdanjem, a jedan od najčešćih razloga je taj što nismo dovoljno mršavi ili nemamo dovoljno zaobljeno tijelo.

Društvene mreže Društvene mreže više neće biti besplatne? Jedna je već uvela pretplatu – uskoro će se plaćati i kod nas

Nikako ne pomaže ni kada ti iskaču reklame koje promoviraju razne dijete od kojih ćeš navodno za 14 dana izgledati kao neka zgodna influencerica. E pa više nema toga! Ako to ne želiš. Instagram je uveo mogućnost da možeš zabraniti da ti se pojavljuju reklame koje promoviraju mršavljenje i dijete.

 

 

S obzirom da se non stop priča o tome da ima negativan utjecaj na samopouzdanje svojih mlađih korisnika i da promovira nezdravi izgled, ovo je njihov način da smanje svoj loš utjecaj. Na Instagramu je moguće zabraniti da ti dolaze promovirane objave i reklame neke tematike poput alkohola ili kućnih ljubimaca, a sada se može zabraniti i da ti se pojavljuju objave koje promoviraju mršavljenje i dijete. Možeš ih isključiti u 'Postavkama' kada ideš na kategoriju 'Oglasi'. Tu na kategoriji 'Teme oglasa' možeš odabrati koje teme ne želiš više vidjeti. I one ti se ne bi trebale pojavljivati.

Poziranje Izbjegavaj ove poze za fotkanje: 7 njih koje prečesto viđamo na Instagramu

instagram novost društvene mreže zabraniti oglase sakriti oglase nova opcija