Slika nije pronađena
Uskoro na Instagram Stories stiže cool novost – od sada ćemo moći postavljati anketu svim svojim pratiteljima o čemu god što poželimo i rezultate pratiti u realnom vremenu!

Moći ćeš pitati svoje followere kako im se sviđa tvoj outfit za izlazak, da li da pojedeš pizzu ili salatu, koja fotka je bolja za nagradni natječaj – ma što god ti padne na pamet...


Nova opcija omogućit će postavljanje pitanja i dvije opcije odgovora, a odgovarat ćemo klikom na jednu od opcija i bit će dostupna od 3. listopada svim korisnicima Instagram Stories. Kako bi ju koristila, prvo moraš snimiti fotku ili video za 'priču' i odabrati sticker 'poll' (ili 'anketa') i smisliti pitanje. Baš kao i svaka druga objava na Instagram Stories, i ova će nestati u roku od 24 sata, ali bit će to sasvim dovoljno da vidiš kako tvoja ekipa 'diše'.

I to nije sve – ovaj update donosi još dva nova alata – od sada ćeš moći izabrati različite boje za tekst i pozadine u boji (brushes), poput ovih na slici.Mi jedva čekamo da ovo sve isprobamo, a ti?

Pošalji nam svoja pitanja za anketu za Instagram Stories koja ćeš sigurno postaviti – rado ćemo pročitati tvoje ideje na Facebooku portala Teen385.

Foto: Screenshot

M.Z.
Pročitajte još:

Instagram će od sada biti drukčiji - promjena koja će nam svima omogućiti više kontrole

Instagram ima novu cool opciju - od sada možeš vidjeti tko te točno sve prati

Instagram profili za sve koji vole lijepo - slažeš li se da je ovo jednostavno zarazno?

anketa cool novost instagram društvene mreže nova opcija

Još vijesti