Slika nije pronađena

Volite li vi ići zubaru? Ako vas hvata jeza od same pomisli na odlazak u ordinaciju vašeg zubara, onda ćete shvatiti kako se morao osjećati ovaj 12-godišnjak koji je bio spreman na sve ili ništa – samo da izbjegne grozomorni pregled usne šupljine.

Policija je ovog francuskog tinejdžera pronašla tokom ophodnje u selu St. Gervais, zaustavili su ga i upitali što radi ovdje. Nakon toga uslijedila je poprilično uvjerljiva priča o otmici i njegovom otmičaru kojeg je opisao detaljno i samopouzdano: u tridesetim godinama, mišićav, visok oko 170 centimetara s neizostavnim ožiljkom na bradi! Objasnio je čak kako se otmica i odigrala – navodno je krenuo prema zubaru kad se taj čovjek zaustavio u automobilu kraj njega, upitao ga za upute i smjer, odvukao ga u auto i odjurio dalje. Dječak je pobjegao tek nakon neplaniranog zaustavljanja.

Policija je ovaj slučaj istraživala mjesec dana, uspoređivala fotografije potencijalnih osumnjičenika, crtala foto-robote, sve do trenutka kad su shvatili da se dječakova priča ‘smrdi’.

Nakon malo policijskog ‘pritiskanja’ priznao je da je cijelu stvar izmislio jer je pod svaku cijenu želio izbjeći posjet zubaru.

Kako biste kaznili ovog 12-godišnjaka, da ste na mjestu policijskih službenika?

L.B./izvor: Newser

foto: sxc.hu

zubar Otmica Francuska

Još vijesti