Layla pokazuje svoj

Jedna TikTokerica objavila je video kako bi pokazala kakve je rezultate polučio njezin odlazak stomatologu.

Djevojku pod imenom Layla smetao je veliki razmak između dviju jedinica na gornjoj čeljusti pa se obratila ortodontu koji joj je preporučio nošenje aparatića kako bi se zubi spojili.

No, prije nego što će dobiti aparatić, zubar je Layli ugradio jedan zub u sredinu, koji se nalazi između dvije jedinice.

 

@laylamuntas Fake tooth in between my 2 front teeth until I get ma fakin braces🤪 #fyp #braces #jawsurgery #uk ♬ original sound - Aung

 

„Lažni zub između moja dva prednja zuba, u međuvremenu dok ne dobijem aparatić“, napisala je ova korisnica TikToka ispod videa koji je pogledan gotovo 35 milijuna puta.

Također se i sama pitala zašto je zubar mislio da tri prednja zuba mogu lijepo izgledati.

Korisnici su joj pisali kako jedino što vide je blistav osmijeh i kako nikada ne bi niti primjetili da ima, kao što sama kaže „tri jedinice“, da sama ljudima nije skrenula pažnju na to.

Također su joj preporučali da bi s ovim izgledom mogla postati traženi model, a neki su je zezali da joj zubi pomalo izgledaju poput onakvih kakve ima glumac Tom Cruise.

O tome koliko je postala popularna u medijima zbog svojih zubiju, snimila je još jedan video.

 

@laylamuntas So do y’all want a video where I explain everything?😭 #fyp #threeteeth #laylamuntas ♬ Чупки в кръста - Fiki

 

 

Zubi Aparatić za zube ortodont stomatolog zubar tri prednja zuba treći prednji zub nevolje sa zubima zubi poput Toma Cruisea

Još vijesti