Slika nije pronađena

Jedna samohrana majka je pala u očaj jer više nije znala što učiniti sa svojom kćeri koja se stalno rezala te pokušala samoubojstvo puno puta. Zbog toga ju je zatvorila u drvenu kutiju bez oštrih predmeta i samo s madracem kako se tinejdžerica više ne bi ozljeđivala.

Stephanie je 16-godišnjakinja iz Australije koja se pokušala ubiti nekoliko puta. Nakon što se pokušala objesiti u svom ormaru, njena majka Emma ju je odlučila `držati` u drvenoj kutiji. U dvije godine, tinejdžerica se pokušala ubiti 12 puta. O ovom cijelom slučaju je izvijestila emisija Today Tonight te donijela ovu tragičnu priču.

Naime, Stephanie je bila seksualno zlostavljana kao dijete što je na njoj ostavilo grozne emocionalne ožiljke, a sa samoozljeđivanjem je počela već u osnovnoj školi. Prvo bi si rezala ruke pa trbuh i noge, a na kraju i vrat.
Njena mama kaže da je kćerinu sobu preuredila u mjesto u kojem se ne može ozlijediti jer soba je sada drvena kutija koja ima samo madrac, a prva psihijatrijska ustanova je udaljena dva sata vožnje automobilom. `Ja ne želim svoju kćer ovako zatvarati i zaključavati svake noći i imam osjećaj da ne radim dobro roditeljski posao. Ne želim izgubiti Stephanie` kaže očajna mama.


Stephanie svoju novu sobu smatra zatvorom: `Moja soba je totalni zatvor, a premda shvaćam zašto to mama radi, svejedno se ne osjećam najbolje u vezi toga`. Ovaj slučaj će uzdrmati svakoga tko o njemu nešto čuje ili pročita, a mi se iskreno nadamo da će se Stephanie oporaviti od trauma i nastaviti živjeti normalan tinejdžerski život.

Izvor/foto: Daily Mail

I.P.

Pročitajte još:

Samoozljeđivanje tinejdžera - zašto se događa i kako prestati?

Rezanje i samoozljeđivanje - evo što trebate znati!

Roditeljska kazna: tinejdžer mora živjeti u šatoru u dvorištu

Samoubojstvo mama zatvorila kćer samoozlijeđivanje drvena kutija samoranjavanje

Još vijesti