Slika nije pronađena

Od kada su postale poznate putem britanske verzije X Factora članice pop skupine Little Mix na udaru su zbog svog izgleda, vokalnih sposobnosti, plesnih sposobnosti... Jedna je od članica od samog početka posebno na udaru, pogotovo zbog svog izgleda. U jednom joj je trenutku bilo dosta svega, a sada je cijelu priču odlučila podijeliti s javnosti.

Pritisak i negativni komentari imali su veliki utjecaj na Little Mix, pogotovo kada su tek počele sa svojom karijerom. Do tada nisu imale iskustva u glazbenoj industriji i nisu nikada bile pod tolikim svjetlima reflektora, zbog čega im je bilo posebno teško nositi se s tolikom slavom koja je došla odjednom. Na udaru negativnih komentara i kritika trolova na internetu najviše se ipak našla članica Jesy Nelson.


Posebno su svi ismijavali njen izgled, zbog čega je jedne večeri 2013. godine skoro počinila samoubojstvo. Ovu je priču držala za sebe, ali sada ju je odlučila podijeliti s javnosti putem BBC-evog dokumentarca 'Jesy Nelson: Odd One Out'. U traileru koji je izašao za njega priča kako je sjedila na krevetu i plakala te mislila da to nikada neće prestati i da će se osjećati tužno do kraja života. Nije vidjela više smisao ničega i prisjeća se kako je otišla u kuhinju i popila što je više tableta mogla. Imala je sreće što je u blizini bio njen tadašnji dečko koji je odmah pozvao hitnu kada je vidio da nešto nije u redu.Ljudi su joj govorili da je preružna da bude u Little Mixu i imala je osjećaj da je nitko ne doživljava kao pjevačicu grupe, već kao onu 'debelu i ružnu'.


Nakon tog incidenta je obrisala Twitter, koji je bio samo jedna od platforma na kojoj su ju zatrpavali s negativnim komentarima i porukama. O pokušaju samoubojstva do sada su znali samo njena obitelj, bliski prijatelji i ostale članice Little Mixa. U dokumentarcu koji izlazi 12. rujna otkrila je sve! Nada se da će dokumentarac potaknuti svijest o tome kako nije u redu biti mali zli trol na društvenim mrežama i ostavljati negativne komentare bez ikakvog razloga, jer koliko se god komentar činio nebitan, može imati velikog utjecaja na mentalno zdravlje osobe kojoj je usmjeren.


Foto: Youtube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Mora promijeniti frizera: Harry Styles drastično skratio kosu, a dio fanova ne može vjerovati

Dosta joj je Photoshopa i laži! Demi Lovato objavila neuređenu fotku u badiću i poslala snažnu poruku

DRAMA! Billie Eilish je unfollowala Tanu Mongeau na Instagramu - njezina reakcija na to je ttly awkward

Samoubojstvo dokumentarac istina utjecaj Little Mix društvene mreže Jesy Nelson

Još vijesti