tetovaža

Uvijek su nam najdraže one tetovaže koje nekom drugom neće biti jasne, ali će onome tko ju ima na koži ta tetovaža imati veliko značenje. Upravo je to slučaj i s tetovažom koju u posljednje vrijeme viđamo da postaje popularna.

Na prvu je jasno da se radi o satima i minutama, ali zašto baš ti brojevi? Tetovaže koje se čine bezveze nekada imaju najveće značenje. A ova je pravi primjer. Odjednom smo na ljudima počeli viđati ove brojeve, a ispada da iza njih postoji i priča. Oni koji se bore s depresijom ili imaju (ili su imali) u životu nekoga tko se bori s depresijom, stavljaju ovu tetovažu. Zapravo se radi o stihovima iz pjesme 'Sara' benda We Three. Sigurno nikada ni ti nisi čula za ovaj bend. Kako idu stihovi, tako ljudi otkrivaju svaki red tetovaže.


@wethreemusic #duet with @gaylittlebumblebee Sara - wethree


Na ovaj je video reagirao i sam pjevač benda, koji također ima tu tetovažu. Simbolizira borbu sa samoubojstvom, dolaskom do ruba, preživljavanjem, ili nekad i krajem nečijeg života. Oni koji su bili na rubu samoubojstva, oni koji imaju depresiju, oni koji imaju nekoga koga su izgubili zbog depresije, za njih ova tetovaža ima veliko značenje.


@chloemelissa12 @wethree this song means so much, seen the tattoo to this song on my #fyp and I just had to get it… #wethree #sara #saratattoo #mentalhealth Sara - wethree


Prvi broj '6:14' simbolizira vrijeme kada se odlučuje na samoubojstvo i piše oproštajno pismo, '6:15' kada to i napravi, a '6:23' kada ju njezini pronađu i shvate da je više nema, vide ožiljke na rukama i tek tada shvate što se događalo cijelo vrijeme. To je samo dio pjesme.

Postoji već 2 godine i svo to vrijeme je onima koji se bore s depresijom spas. Sada je uz pomoć društvenih mreža postala viralna i došla do još većeg broja ljudi, a tetovaža se nalazi na sve više i više ruku.

Pogledajte još:

Tetovaže koje većina stavlja jer su im 'lijepe' - ovi su motivi postali previše isfurani

Savršena tetovaža za sve fanove Taylor Swift – jedan je dečko dobio najbolju ideju ikad

Cura je oduševila internet idejom za tetovažu: Oni koju ovakvu mogu staviti su pravi sretnici

Samoubojstvo Depresija tattoo tetovaža mentalno zdravlje

Još vijesti