Slika nije pronađena
Redovito izdvajamo vaša najčitanija pitanja i odgovore kako bismo vas uputili na ono najzanimljivije u našoj rubrici 'Pitanja & Odgovori', a radimo to kako bi vam omogućili mjesto gdje možete dobiti ili dati nekome savjet ili mišljenje vezano uz neki problem ili općenito pitanje.

U nastavku vam donosimo pitanja koja ste najviše čitali i oko kojih ste vodili rasprave..

1. Jesam li dobro postupio?

Imam curu već tri godine i bili smo na zabavi. Ugl, ona je bila mrtva pijana i ja isto, kao i svi ostali, i dođe sad neki lik i uhvati nju za zadnjicu, a ona ništa. Ja sam se tu razbjesnio i potukao sam se s tim likom, iako mislim da nisam trebo. Što vi mislite? Jesam li se trebao potući ili ne? Mislim, ipak mi je to cura i mislim da je glupo da ju neki lik tamo dira, a da ne napravim ništa.

Neki od vaših odgovora:

Ingridddd: Pa možda nije znao da ti je cura??

Nadimak001: Moja ex kad je bila tako pijana i neki lik ju je uhvatio za stražnjicu nabila mu je šaku u glavu i rekla nešto u smislu 'access denied'. Zašto tvoja nije tako postupila?

Roza55: E lik, nisi ga trebao baš ono polomiti, ali čisto mu dati do znanja da se ne za*ebava s njom.

>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


2. Dečko mi prijeti da će se ubiti!!

Teen pliz objavi!!!!! Imam jako veliki problem i ne znam što da radim. U dosta sam toksičnoj vezi sa svojim dečkom već par mjeseci. Kad sam konačno odlučila s njim prekinuti jučer on mi je počeo prijetiti da ako ga ja ostavim da će se ubiti. Sad, ja zbog toga nisam prekinula s njim, ali nisam sretna u toj vezi. Jako je toksična kao što sam i rekla i on mi je rekao i napravio neke grozne stvari. Ali kad mi je to jučer rekao ja sam se jednostavno jako uplašila. Ne mogu ostati u toj vezi, ali u isto vrijeme ne želim da se ubije i bojim se da će si nešto napraviti ako ga ostavim. Što da radim? Kome da se obratim?

Neki od vaših odgovora:

Alice5532: Vidi se da nije najnormalniji,bježi od toga. Sličnu situaciju sam i ja imala, samo sam prestala s dopisivanjem i širok ti put. I ja sam se bojala, ali sam shvatila da se moram maknuti za svoje dobro. Tvoj dečko ne zna prihvatiti ni situaciju niti ništa i govori o ubojstvu i ne znam ni ja čemu. To je apsurdno. Prekini kontakt, to ti je moj savjet. Ljudi danas svako malo pričaju kako će se ubiti i slične stvari, ali nemaju hrabrosti za to. To govore samo radi pažnje. Taj luđak tebe može dvije godine držati u ovoj (ne)vezi i ucjenjivati te sa samoubojstvom. Zašto bi ti morala živjeti život kakav ne želiš i to s krivom osobom? Makni se samo. Želim ti puno sreće i drži se.

freshavocado: Baš će se takva osoba ubiti. Očito takvo nešto govori da te kontrolira, a ne jer će to zbilja napraviti. Ostavi ga pa ćeš vidjeti što će od svega toga biti, a bit će jedno veliko ništa. On je psihopat i od njega treba bježati.

Di_No: Energetski vampir, ne može niže od toga. Ostavi ga. Šanse da se ubije gotovo i ne postoje jer, da se hoće ubiti, napravio bi to u miru, a ne bi privlačio pažnju na sebe.


>> Sve odgovore na ovo pitanje pročitajte ovdje


Foto: Giphy/ Canva

M.S.K.

Pogledajte još.

Najčitanije teme: Je li sponzoruša, kako da preživi toksičan razred i zaljubljena je u best frenda, što sad?

Najčitanije teme: Dečko joj prijeti prekidom ako ne spava s njim, druga ga nikad nije imala, a treća ima dvojicu

Najčitanije teme tjedna: Kako depilirati bikini zonu, što raditi na prvom dejtu i kako ga pipkati?

Samoubojstvo pitanja tučnjava strah odgovori savjeti svaštara najčitanija pitanja

Još vijesti