Slika nije pronađena

Može se reći da je Instagram svojim novim potezom zadao težak udarac Snapchatu, a radi se o tome da je uveo vlastite `stories`.

Zašto govorimo o natjecanju sa Snapchatom? Zato što i ta društvena mreža ima `priče`, ali ako primjerice odemo na koncert, lako je moguće da ćemo svoje `stories` prebukirati snimkama s koncerta i zatrpati prijatelje upravo tim sadržajem. Za razliku od Snapchata, na Instagramu ćemo to moći sakriti i samostalno upravljati time.

Tko ima privatan profil, imat će i privatnu `priču` u koju nitko neće moći zabadati nos, a k tome, zabavne stickere i filtere će biti moguće dodavati. Iz Instagrama poručuju da se njihove `priče` jako razlikuju od onih sa Snapchata, neće nestati nakon 24 sata nego će samo dobiti drugačiji format.
Oni koji žele vidjeti `priče` svojih prijatelja to će moći učiniti tako što će im se pojaviti mali kružić na vrhu `feeda`. Nakon toga treba samo kliknuti na profilnu fotku ako oko sebe imaju krug u boji i vidjeti nove videe ili fotke u njihovoj `priči`.

Već neko vrijeme Instagram pokušava učiniti da se korisnicima vide samo najlajkanije i najljepše fotke, a ovaj dodatak će očito povećati šanse da na našem profilu imamo samo ono što je vrijedno Instagrama.


Izvor/foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Konačno: Instagram uvodi opciju koju su svi čekali

Instagram trik koji rabe slavne cure i pobiru puno lajkova

Instagram dao dječaku iz Finske 10 tisuća dolara

price instagram snapchat

Još vijesti