Slika nije pronađena

Prije nego što je Instagram uveo opciju storyja, Snapchat je bila aplikacija koju smo koristili za kratke videe koji postoje samo 24 sata, a nakon toga se brišu. Kako je Instagram uveo tu opciju, Snapchat je polako počeo gubiti na smislu.

Iako Snapchat ima neke značajke koje Instagram nema (kao veći izbor filtera i mapa na kojoj se vidi gdje se tko nalazi), Instagram je i dalje daleko popularniji od Snapchata. Ipak, Snapchat je, počevši od danas, uveo veliku novost koja bi ih opet mogla vratiti na vrh.

Naime, radi se o tome da su uveli opciju da korištenjem glasovnih naredbi, možeš mijenjati filtere. To je ful korisno zbog toga što tako možeš mijenjati filtere i biti spreman/na za nove fotke bez prevelikog pokreta, što u nekim situacijama može biti od velike koristi!

via GIPHY


Naravno, Snapchat ne uspijeva prepoznati sve riječi već samo određene naredbe, kao što je slučaj i s ostalim sličnim programima, kao što je na primjer i Siri.
.
Neke od riječi koje se koriste kako bi pokrenuo/la različite efekte su OK, Hi, Love, i Wow.

Trenutno se radi o nečemu što se nalazi samo na Snapchatu, no gledajući prošlost, ne bi nas čudilo da i Instagram uvede tu novu opciju kroz par tjedana. Do tada ćemo ipak uživati na Snapchatu!

via GIPHY


Kako ti se sviđa ova novost?


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Poboljšaj svoj Instagram i Snapchat - najbolji savjeti by Kim Kardashian

Pročitaj još:

Kylie je upravo lansirala filtere za Instagram – tko jedva čeka da ih isproba? ANKETA

Moćno! Kako je Snapchat zbog Kylie Jenner izgubio 1.5 milijardi dolara

snapchat instagram slikanje Filteri

Još vijesti