Slika nije pronađena
Danielley je ispunila najnoviji izazov svojih Instagram followera i skinula se u toples uz cestu. Što vi mislite o ovakvoj vrsti pothvata?

Danielley Ayala, make-up artistica i influencerica s više od 1,6 milijuna pratitelja, s njima je zaigrala igru izazova. Svaki tjedan 25-godišnjakinju fanovi zatrpavaju raznim zahtjevima, a ona ispuni onaj koji dobije najviše lajkova, piše Index.hr.


Ovaj tjedan tražili su od nje da pokaže grudi uz autocestu, a ona je bila sretna jer je mogla ispuniti njihove molbe, što je izbezumilo njezine fanove. Tijekom tjedna fotografija je prikupila više od 210 tisuća lajkova. Dobila je i brojne komplimente, ali i zahtjeve za novi izazov.


Ayala iz Los Angelesa i prije je ispunjavala slične izazove, poput onoga u kojem je viđena na skateboardu u toplesu. Britanski mediji pišu kako na Instagramu zarađuje do 8000 kuna po objavi.



Osim toga ima i Patreon račun s preko 560 pretplatnika koji plaćaju da vide njezin ekskluzivni sadržaj. Za pristup njezinom top sadržaju fanovi moraju platiti oko 1000 kuna mjesečno.

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Ugrožavanje životinje za što bolju fotku za Instagram? Influencericu napali fanovi zbog ove objave

[OMG] Influencerici otpala SVA kosa tijekom javljanja uživo! Saznaj zašto...

Hailey Baldwin proglašena modnom influencericom – ukradi njezin stil!

objava zanimljivosti izazovi instagram vijesti influencerica followeri

Još vijesti