Galerija Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 +4 Selena Gomez - 4

Selena će uvijek pogurati svoje prijatelje kada može! Svoju je posljednju objavu posvetila jednom muškarcu u svom životu i nazvala ga dečkom koji joj je promijenio život. Tko je on?

Velike riječi od Selene Gomez. Nazvati nekoga osobom koja ti je promijenila život nije mala stvar. Upravo je tim riječima sada prozvala jednog muškarca u svom životu. Iznenadili smo se tko je dobio tu titulu. Pomislili bismo da će to biti netko iz njene obitelji poput primjerice tate, ili da će možda otkriti svoju novu ljubav – ali Selena je otišla drugim putem. Ako nisi njen veliki fan, možda ti je ova osoba i promaknula. Objavu je posvetila Remi, kolegi glazbeniku. S njim je prije nešto više od pola godine imala pjesmu „Calm Down“. Napisala je da je on zauvijek promijenio njen život i zahvalila mu što je baš nju odabrao kao osobu s kojom će imati pjesmu.

 

 

Selena je prava slatkica! Pjesma je postala itekako hit i do sada je na YouTubeu primjerice sakupila već 553 milijuna pregleda! Onima koji nisu tako veliki fanovi Selene Gomez, ova je pjesma možda i promaknula.

Javno mu se zahvalila, a njeni kolege i fanovi imaju samo poštovanje zbog ovog poteza. Kako joj je to točno promijenio život, nije otkrivala u previše detalja.

Selena Gomez Hejteri pametovali Seleni da izgleda debelo – ne znamo je li im bolje odgovorila ona ili njezin fan

Gigi Hadid - 5 I Gigi Hadid ima problema s prištićima! Objavila je fotku bez šminke i rekla što koristi kad ima prištić

Selena Gomez instagram objava posveta rema promijenio život tko joj je promijenio život

Još vijesti