Galerija Negin Mirsalehi Leonie Hanne - 1 Leonie Hanne - 2 +12 Leonie Hanne - 3

Što su popularniji, to su uspješniji u svom poslu. S obzirom da ima sve više i više influencera koji se bore za popularnost, nije toliko lako izdvojiti se i dobiti pratitelje. Međutim, ovim curama to izgleda nije problem, one su najpopularnije modne influencerice na svijetu.

Influencerice koje svi najviše pratimo su one iz modne i beauty sfere pa ne iznenađuje da njih ima i najviše i da većina cura želi postati popularna influencerica u području mode. S obzirom na sve veću popularnost ovog 'zanimanja', nikada nije bilo toliko konkurencije koliko je ima danas. Ipak, neke konkurencija ne dira jer su daleko najbolje i puno popularnije od svih drugih.

Marko Vuletić Marko Vuletić odgovorio hejterima koji prozivaju influencere da ništa ne rade

Launchmetrics su objavili imena najpopularnijih modnih influencerica. Napravili su istraživanje tako da su vidjeli čije su objave bile najpopularnije i sakupile najviše lajkova i komentara u periodu održavanja tjedna mode. I preko toga su došli do popisa najutjecajnijih. Na toj listi su tako završile:

3.Negin Mirsalehi

 

 

2.Chiara Ferragni

 

 

1.Leonie Hanne

 

 

Po tome je najpopularnija Leonie Hanne, ime koje će većini biti nepoznato, ali onima koji prate modu, ne bi trebalo. Nju se već nekoliko godina smatra najpopularnijom modnom influencericom, a to dokazuju i njene suradnje s ekskluzivnim brendovima poput Diora, Cartiera ili Louis Vuittona. Ima 4.4 milijuna pratitelja, što i nije tako puno, jer ima i influencerica s većom brojkom, no njene su objave ipak popularnije.

Khaby Lame i Charli D'Amelio Koliko se zarađuje po objavama na TikToku? Evo koliko po objavi zaradi najpopularniji TikToker

influenceri influencerica najpopularnije modne instagram

Još vijesti