Galerija Devito Devito - 1 Devito - 2 +4 Devito - 3

Kada slavni naprave nešto drastično na Instagramu, obično to znači da se sprema neka velika vijest ili neki veliki zaokret u karijeri. Što Devito planira? Nitko za sada ne zna, ali njegov je posljednji potez na Instagramu neočekivan.

Čak i da pratiš Devita, ovo vjerojatno nisi skužila, ali pjevač je odlučio obrisati baš sve objave sa svog Instagram profila. SVE. Potez koji nitko nije očekivao i koji te može malo i zabrinuti ako si njegov fan. Zašto bi to napravio? Obično slavni rade ovakve drastične poteze kada planiraju objaviti neku VELIKU vijest ili kada planiraju veliki zaokret u karijeri. Devito za sada nije otkrio što planira. Na storyjima i dalje normalno objavljuje, ali objave su na pauzi. Da još više zaintrigira ljude, uz to što je maknuo sve objave, maknuo je i profilnu fotku i umjesto nje stavio samo plavu pozadinu.

Devito Instagram

Neki misle da bi to mogao biti znak da je kraj Devita kakvog znamo do sada i da će sada krenuti nova era njegove karijere u kojoj će pokazati lice. Može biti i da sprema nešto veliko u svojoj glazbenoj karijeri. Najvjerojatnija teorija je ipak da se samo sprema objaviti album i da na ovaj način želi skrenuti pažnju svih. Mnoge svjetske zvijezde su ovakav potez koristile u marketinške svrhe da bi napravili hype oko novog albuma. Radi li i Devito to ili ima neki drugi razlog, morat ćemo čekati i saznati, ali vrlo moguće da je u pitanju nešto veliko!

devito pjevač instagram objava misteriozno što se događa zašto je obrisao objave

Još vijesti