Slika nije pronađena

I uskoro će ju igrati još i više jer Fortnite uskoro stiže na Androide, a pojavili su se i instruktori za Fortnite! No, krenimo redom s važnim informacijama...

Ova igra je već neko vrijeme dostupna korisnicima Appleovih uređaja i bilježi milijunske zarade, a uskoro će ju moći igrati i ekipa koja ima Androide. Ipak, da bi to mogla, morat će kršiti jedno od najvažnijih sigurnosnih pravila – aplikaciju preuzeti direktno sa službene stranice Epic Gamesa jer na Google Playu igra neće biti dostupna!




Na ovaj riskantan potez su se u Epicu odlučili da bi korisnicima omogućili uživanje u igri na 'ekonomski najučinkovitiji način', direktno i bez Googlea kao posrednika koji uzima proviziju od 30 posto, piše The Next Web. Stoga će, kada Fortnite stvarno postane dostupan za Androide, korisnici morati biti ekstra pažljivi prilikom skidanja igre jer će se sigurno pojaviti hrpa lažnih aplikacija putem kojih će hakeri špijunirati, snimati, krasti podatke, pa i ucjenjivati one nepažljive, naglašava Zimo.

Što se tiče instruktora za Fortnite – da, stvarno postoje! Prema pisanju Wall Street Journala, roditelji su počeli plaćati i po 20 američkih dolara na sat instruktorima koji uče njihovu djecu kako pobijediti u igri! Jedna mama, koja je platila 'trening Fortnitea' svojeg sina je rekla da 'postoji pritisak u školi da se igra i da se bude dobar u tome'! Često to završi i tako da očevi i majke igraju sa svojom djecom i instruktorima... Jer, hej, ekipa hoće biti uspješna u onome što voli!



Za sve vas koje još nije obuzela Fortnite manija...

Ova igra pripada Battle Royale žanru – kompetitivna je igra u kojoj na velikoj mapi tijekom igre od oko dvadeset minuta sto igrača pokušava pobijediti eliminirajući protivnike. Moguće ju je igrati solo, u paru ili sudjelovati u masovnoj bitci 50 protiv 50.

Najpopularniji mod, Battle Royale je besplatan, ali može se i tu potrošiti love jer se naprednije verzije i igre i niz kozmetičkih proizvoda plaćaju! Plaća se i mod napravljen za timsku borbu protiv računala pod nazivom 'Save The World', no on nije ni upola popularan kao PvP mod.

To je ujedno igra s jednom od najnižih dobnih granica u žanru – može ju igrati ekipa od 12 godina na više jer je nasilje tamo blago. Cool grafika, šarene boje i potpuni izostanak krvi čine ju benigno zabavnom i vedrom. Uz to, nudi opciju chatanja i razgovaranja putem mikrofona, no pritom eliminirajući psovke i neodgojeno i bahato ponašanje. Zbog svega toga i relativne online sigurnosti igrača, ovu igru igra diljem svijeta više od 125 milijuna ljudi!

Foto: Epic

M.Z.

Provjeri još...

Ovisnost o videoigrama službeno postala bolest koja prijeti trećini svjetskog stanovništva – jesi li i ti dio njih? ANKETA

Najpopularnija igrica – o njoj svi pričaju, a ekipa u školi zbog nje ostaje bez mobitela

Ovo smo čekali: Popularna igra koju ste svi igrali konačno stigla na mobitele!

Fortnite manija android instruktori

Još vijesti