Slika nije pronađena

Ako imaš iPhone i ovu aplikaciju na njemu, možeš iskoristiti priliku i pokušati zaraditi koju kunu.

U ratu između Epic Gamesa i Applea najveće kolateralne žrtve su ljubitelji Fortnitea, koji više na svoje telefone ne mogu skinuti popularnu igru, a onima koji ga već imaju instaliranog neće biti dostupne nove nadogradnje. Neki vlasnici iPhonea u tome su vidjeli poslovnu priliku i šansu da zarade nekoliko stotina, a oni najambiciozniji i 10-ak tisuća dolara. Naime, proteklih nekoliko dana na eBayu se pojavio veliki broj iPhonea uz čije oglase stoji da dolaze s instaliranim Fortniteom, piše zimo.dnevnik.hr.

Dok su neki prodavači skromni i traže realne cijene od nekoliko stotina dolara, mali broj njih stavio je astronomske cijene pokušavajući izvući što više novca od trenutačne situacije i nemogućnosti preuzimanja Fortnitea na iPhone. Tako se može pronaći oglas u kojem se za iPhone X s Fortniteom traži 10 tisuća dolara, a vjerojatno najambiciozniji prodavač traži 18 tisuća dolara za model 11 Pro Max.

Pred Appleom i Epic Gamesom sada je pravna borba te će neslaganja oko politike u App Storeu pokušati riješiti sudskim putem, a iz Cookove kompanije jasno su dali do znanja da se Fortnite može vratiti u njihovu trgovinu aplikacija, no tek kad pristanu na pravila korištenja koja su nedavno prekršili i zbog kojih je Fortnite izbačen. Trenutačno se čini da to neće biti tako skoro, piše zimo.dnevnik.hr.

Foto: eBay/ Giphy/ Shutterstock.com - Hadrian

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Influencerica zna tajne trikove na iPhoneu koje ti ne znaš: Dijeli ih u videima – svi su oduševljeni

Došao je najjeftiniji iPhone do sada: Po svemu sličan iPhoneu 8, ali bolji i cijenom pristupačniji

Imaš viška para? Kreiran je iPhone 11 Pro od pola milijuna kuna – pogledaj zbog čega tolika cijena

prodaja rabljeni mobiteli iphone Fortnite

Još vijesti