Slika nije pronađena

Jedna od prednosti ažuriranja sustava na mobitelu, koje Android često nudi, su i novi emotikoni koju su dostupni odmah nakon novog ažuriranja! No, kako bi dobili te i one emotikone od iOS sustava, najprije je potrebno ažurirati onu najnoviju verziju koju Android nudi.

Često dođemo u situaciju da nam dosadašnji emotikoni dosade pa želimo neke nove za koje mislimo da nisu tako lako dostupni. Niti ne znamo da postoje različiti načini uz koje možemo doći do potpuno novih emotikona, pa čak i do onih koji su dostupni na iOS uređajima. Do njih možemo doći na nekoliko načina i aplikacija koje definitivno uspijevaju, kako piše Tportal.

1.Instaliranje najnovijeg sustava

Da bi dobili sve nove emotikone koje nudi Android sustav, prvo moraš obavezno instalirati najnovija ažuriranja sustava kako bi uopće dobili pristup njima. Ta ažuriranja nam se često pojavljuju, ali mogu biti korisna, pogotovo kada su u pitanju novi emotikoni.

2.Izrađivanje novih emotikona od postojećih

Što se tiče tipkovnica, Emoji Kitchen je značajka na Google tipkovnici gdje možeš napraviti nove emotikone na temelju onih koji već postoje. Koristi se tako da na bilo kojoj društvenoj mreži uđeš u razgovor s osobom kojoj želiš poslati emotikon, odabereš izbornik za emotikone unutar razgovora te će značajka Gboard sama ponuditi sve dostupne emotikone te značajke.

3.Potpuno nova tipkovnica

Osim tipkovnice Emoji Kitchen, možeš instalirati i posve novu aplikaciju gdje ćeš napraviti skroz drugačije emotikone, a radi se o aplikaciji Bitmoji. No, za ovu aplikaciju ti je potrebna ili adresa e-maila ili korisnički račun Snapchata s kojim se ulogiraš u aplikaciju. Nakon toga, napraviš selfie na temelju kojeg će aplikacija napraviti tvog vlastitog avatara koji liči baš na tebe i naposljetku spremiš svog avatara koji će ti biti dostupan u tvojoj tipkovnici.

via GIPHY


4.Alat za uređivanje fonta

Što se tiče emotikona iz sustava iOS, a ti ih želiš imati na svojem Androidu, za to ti je potrebna aplikacija za uređivanje fonta. Zove se zFont i nakon njezine instalacije trebaš samo odabrati karticu Emoji koja ti omogućava da preuzmeš emotikone s raznih društvenih mreža iOS sustava, kao npr. Facebook i Whatsapp, a uz to trebaš samo odabrati proizvođača svojeg uređaja i odabrati Theme manager.

Pogledajte još:

Emojiji koji su za 'stare': Mladi kažu da ovih 10 više nitko ne koristi jer su cringe

Znaš li da možeš napraviti da ti emojiji na mobitelu budu ružičasti? Ili plavi?

Koji je bio najpopularniji emoji 2021. godine? Jednog su ljudi posebno slali non stop

android novi emotikoni Emoji emotikoni emojiji

Još vijesti