Aplikacije na mobitelu

Umjesto da moraš otvoriti WhatsApp razgovor kako bi pročitala poruku, što nekada nije ono što želimo, ovako ćeš izbjeći otvaranje aplikacije, a svejedno ćeš vidjeti poruku u cijelosti.

Ne želimo ostaviti osobu na seenu, ali želimo vidjeti što nam je napisala. Kada je poruka kratka onda ćeš to bez problema vidjeti u obavijestima. Nekada je poruka ipak predugačka i ne vidimo cijelu ili se radi o grupnom chatu i isto ne vidimo sve nove poruke. Jednostavno u tom trenu ili ne želimo ili ne stignemo otvoriti poruku ili ne želimo da druga osoba zna da smo vidjeli poruku. Ili jednostavno želimo vidjeti poruku i onda u miru i bez stresa razmisliti što odgovoriti.

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

Kako izbjeći otvaranje poruke? Postoji nekoliko opcija, a ovo nova koja je sada otkrivena zvuči kao možda i najjednostavnija. Vrijedi samo za Android korisnike, oni koji imaju iPhone ovo nažalost neće moći napraviti.

Na početnom zaslonu trebaš stisnuti i držati dok ti se ne otvore postavke zaslona. Tu trebaš pronaći opciju „Widgeti“ i ići na nju te pronaći „4 X 1 WhatsApp“ widget. Kratkim držanjem prsta widget će ti se prebaciti na pozadinu. Kada ti dođe poruka, samo trebaš dugo držati na widgetu, da ti se poruka poveća i da ju vidiš cijelu i tako pročitati poruku. Trebaš samo paziti da ne tapneš jer će se u tom slučaju poruka normalno otvoriti. Dakle, samo držati dugo, ne tapnuti.

Slika nije pronađena Nikad nemaš slobodne memorije na mobitelu? WhatsApp ti na jedan način 'krade' memoriju

whatsapp aplikacija dopisivanje otvarnje poruke bez da seenaš pročitati poruku bez seena kako na whatsappu android

Još vijesti