Slika nije pronađena

Podsjetimo, 'fight' se dogodio u hotelu Podravina iz 2 sata u noći, kada je na pijanog profesora nasrnuo učenik Obrtničke škole i nanio mu teške ozlijede. Više o tučnjavi pročitajte ovdje.

U međuvremenu je za Podravski.hr neslužbeno potvrđeno da je profesor zadobio puknuće jagodične kosti s pomakom uslijed traume uzrokovane udarcem. Snimka tučnjave je u međuvremenu uklonjena s YouTube-a, budući da krši pravila tog servisa, a u trenutku pisanja ovog članka bila je dostupna na portalu Podravski.hr, ovdje.

Okidač za nokautiranje profesora učeniku je navodno bilo profesorovo ponašanje – bio je nametljiv, pijan, skidao se i gol do pojasa plesao u ritmu turbofolka. Profesora su učenici snimali do kad ih nije skužio i pokušao učeniku oteti mobitel. U naguravanju ga je jedan učenik opalio šakom u glavu i profesor je pao na pod.


Budući da svjedoka ima podosta – gotovo 100 učenika je bilo na maturalnoj večeri u tom trenutku – do sada se provodilo opsežno kriminalističko istraživanje i utvrđivao identitet ovih koji su vidljivi u videu.

UPDATE: Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je profesor prvi fizički napao učenika, udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio istim potezom, samo nešto snažnije. Učenik je pritom lakše ozlijeđen, bio je pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesor bio pod utjecajem alkohola od 3,20 promila.

Nakon što koprivnička Opća bolnica dostavi službeni liječnički nalaz policiji, (za sad nepoznatom) učeniku će stići kaznena prijava. Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda prijeti mu kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora. Profesoru prijeti izricanje stroge disciplinske mjere Obrtničke škole i/ili prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Foto: YouTube Screenshot

M.Z.

Provjeri još...

Tučnjava zbog krpica: kad se cure posvađaju oko zadnje majice

VIDEO Procurila snimka s maturalne zabave – pogledajte brutalni nokaut koji je učenik zadao profesoru

VIDEO Tučnjava srednjoškolaca šokirala Zadar – kazna bi moglo biti isključenje iz škole!

Učenik Kazna tučnjava profesor Maturalna večer

Još vijesti