Slika nije pronađena

Prema pisanju portala Podravski.hr, jučer je u 2.39 upućen poziv policiji s privatnog broja. Razlog je tučnjava koja se odvijala noćas u koprivničkom hotelu Podravina tijekom maturalne zabave. 

Nastradao je profesor Obrtničke škole kojeg je teško pretukao učenik, a da nije riječ o zezanciji govori liječnička dokumentacija Opće bolnice koja, prema neslužbenim informacijama, potvrđuje teške ozlijede. Kako se šuška, profesor je doslovce nokautiran udarcem šakom u glavu.

Glasnogovornik PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek za Podravski.hr je potvrdio da policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje, ali da ne može iznijeti u javnost ništa više od podatka da je jedna osoba ozlijeđena.

Prema pričanju učenika, profesor je bio neugodan, provocirao i pokupio je batine od učenika kojem je prekipjelo slušati njegove uvrede. Navodno je bio napadan, skidao se, bio nametljiv. Ipak, učenik vrlo vjerojatno neće moći izbjeći policijsku prijavu, a možda i kaznenu, budući da se radi o teškim tjelesnim ozljedama.


via GIPHY


UPDATE: Pojavila se i snimka tučnjava na kojoj se jasno vidi trenutak u kojem je učenik nokautirao profesora. Ako imate dobar želudac, pogledajte ju u nastavku.



Foto: Profimedia/Giphy/YouTube

M.Z.

Provjeri još...

OMG Učiteljice se potukle, ravnateljica tvrdi da je došlo do kontakta na kvaki zbornice?!

Sjećate se učenica koje su se nedavno tukle u Splitu pred školom? Evo kakve su kazne dobile!

VIDEO: Dva učenika se potukla u Slavonskom Brodu – jedan uboden nožem

Policija Učenik tučnjava profesor Maturalna večer

Još vijesti