Slika nije pronađena

Svi podržavaju način na koji je ova mama odlučila naučiti pameti svog sina. Zbog toga što je bio nepristojan prema učiteljici, kontaktirala ju je škola, a njena ideja davanja kazne pokazala se učinkovitom.

Ovakvu kaznu za nepristojno ponašanje u školi prema svojim profesorima ovaj dečko nije očekivao. Becky Crandley iz Velike Britanije dobivala je iz škole upozorenja da se njen sin ponaša nepristojno. Kao i svaka majka, morala je nešto napraviti da tome stane na kraj. Upozorila ga je da će ići s njim u školi i sjediti s njim na nastavi ukoliko ne popravi svoje ponašanje. Naravno da je nije shvatio ozbiljno i opet se ponašao nepristojno. Nije trebalo dugo da je škola ponovno kontaktira i upozori na nekoliko incidenata koji su se dogodili. I tu je odlučila da će svoju prijetnju i provesti u djelo. Doći mu na nastavu i biti tamo s njime, osramotiti ga pred prijateljima i naučiti pameti.

via GIPHY


Ispričala je da je sve počelo prije godinu dana i da je sigurno kako je to samo pubertet, ali da ne misli trpjeti ovakvo njegovo ponašanje. Ništa nije pomagalo i zato se sada odlučila na ovakav potez. Prije je obavijestila školu o svom planu, oni su se složili s njime i tako se prošli petak iznenada pojavila u školi. Pošto njen sin raniju prijetnju nije shvatio ozbiljno, jako se iznenadio kada je vidio da mu mama ulazi u razred. Učiteljica ju je predstavila kao njegovu mamu, osramotila ga pred razredom te ostala sjediti pokraj njega. Smatra kako je ovakva njena reakcija jednostavno bila potrebna. Iako jako voli svoju djecu i slaba je na njih, manjak poštovanja prema drugima nikako ne tolerira. Za Metro je ispričala: 'Da sam barem pofotkala njegovo lice kada sam ušla i sjela pokraj njega, toliko je pocrvenio da to ne mogu s ničime usporediti'.

Foto: Freepik/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Neki će fakulteti ove godine biti jako prazni: Zbog loše napisane državne mature, ostalo je preko 10 000 mjesta

Profesor koji nema milosti – ako ne znaš, padaš! U jednoj godini srušio čak 7 učenika, roditelji se žale

Rezultati jesenskog roka mature iznenadili – jedan izborni je palo gotovo 80% onih koji su ga pisali

Škola nepristojno ponašanje mama Učenik Kazna sramoćenje

Još vijesti