Slika nije pronađena

Svaki cura i dečko željno iščekuju prvi zajednički izlazak, no svatko to doživljava na svoj način. Dok cure vjerojatno više paničare, dečke više pere trema oko nekih 'ozbiljnijih stvari'. Ako te zanima kako to izgleda iz perspektive tvoje/g drage/og, nastavi čitati!

Spremanje za izlazak

ONA: Čim ste se dogovorili za izlazak, počinje razmišljati o svemu što mora napraviti. Od toga da se mora depilirati i nalakirati nokte, pa do činjenice da mora naći savršen outfit u kojem će se ludo svidjeti svojem simpi! Tu su zatim i psihičke pripreme koje traju i po nekoliko dana, a na sam D dan, toliko je nervozna da joj bude skoro slabo.

Počne se spremati barem dva sata prije nego što mora krenuti, jer želi da sve bude savršeno: od frizure, do šminke i naravno, outfita. Kada je to sve posložila, onda krene intenzivno razmišljanje o temama za razgovor: kako da ispadne da ste vi 'match made in heaven', a ne da je svojeg simpu u potpunosti prostalkala na svim društvenim mrežama do te razine da zna kako mu se zove tetka s tatine strane?

ON: Najveći problem, onaj da curu koja mu se sviđa pozove van, je već uspio riješiti, tako da ga sada malo stvari brine. Ustvari, najvjerojatnije će malo odspavati prije samog izlaska, bolje da se odmori. Kad se probudi, nekih pola sata prije polaska, vjerojatno će desetak minuta prati zube, jer je to najbitnija stvar. Stavit će dezodorans i parfem jer je čuo da to pali cure i obući će omiljenu majicu i traperice.

via GIPHY


Za vrijeme dejta

ONA: Ne zna kako se točno ponašati ni što reći, pa se vjerojatno zato tako puno smije. I zato što je pročitala da dečki vole kada se cure smiju na njihove fore (pa čak i kada nisu toliko smiješne). Prvu slobodnu priliku će uloviti kako bi mogla poslati poruku frendicama i pitati ih je li ok sve što se do sada dogodilo? Također, ne može prestati razmišljati o tome zašto je dečko platio račun: znači li to da mu se ono baš ful sviđa?

ON: I sam je svjestan da će prvi razgovori biti pomalo 'awkward', no pokušava izvući najbolje iz svega, ne želi da cura pomisli kako nije zainteresiran! Ne zna što bi radio pa vjerojatno jede i pije sve što može, a cijelo vrijeme samo razmišlja o tome kada je pravi trenutak za taknuti joj ruku ili ukrasti poljubac...

via GIPHY


Odlazak kući

ONA: Bilo joj je super na dejtu, no ne može si pomoći: samo razmišlja o tome je li i njemu bilo dobro? Hoće li joj se on odmah javiti? Hoće li ju zvati ponovno van? Čim je došla doma je poslala poruke frendicama u kojima detaljno opisuje svaki trenutak dejta, pa, dečki, ako ste mislili da će nešto ostati među vama, bili ste u krivu.

ON: Zadnjih pola sata izlaska ne može prestati razmišljati o tome kako završiti izlazak: rukovanje, zagrljaj ili poljubac? Ne zna kako je njoj bilo, ali njemu je bilo baš dobro. Odlučio je da će joj se javiti sutra, da ne ispadne prejadan, a i budimo iskreni, ovo ga je sve skupa izmorilo, vrijeme je za spavanac.

via GIPHY


Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

DEČKI I DOPKANJE Što piše VS što zapravo misli – dešifriramo vam njihove poruke

Razbij tremu – 'čudna' pitanja koja možeš postaviti na prvom dejtu da izbjegneš neugodnu tišinu

Savjet za dečke – evo kako postati gentleman koji osvaja sve cure

ljubav dečko cura prvi spoj dejtanje savjeti

Još vijesti