Slika nije pronađena
Odobravaju li tvoji roditelji vašu vezu? Hoće li se svi dobro slagati? Hoće li ih tvoja obitelj voljeti jednako koliko i ti? Mnogo živaca je uloženo u to prvo upoznavanje, ali svakako postoje načini na koje se može ublažiti napetost kako bi prvi susret roditelja s vašom boljom polovicom bio mnogo lakši.

Uspješno upoznavanje zahtijeva malo truda unaprijed, ali isplatit će vam se sigurno, tako da nemojte šutjeti nego pričajte o svojoj boljoj polovici i pripremite sebe i sve oko sebe na upoznavanje pomoću ovih pet savjeta:


1. Razgovarajte sa svojom obitelji o vašoj boljoj polovici prije susreta!

Recite svojim roditeljima sve o njihovim odlikama i pozitivnim osobinama. Na taj će ih način vaši roditelji zavoljeti i prije nego što se i upoznaju.


via GIPHY


2. Pokažite im slike svoje bolje polovice!

Naravno da ste objavili već tonu zajedničkih selfija na Instagramu, ali jako je dobro pokazati svojoj obitelji te fotografije uživo.

3. Recite roditeljima koliko vas usrećuje vaša bolja polovica!

Na kraju dana, jedina stvar koju roditelji žele svojoj djeci je da budu sretna. Sve dok vaši roditelji znaju da vas vaša bolja polovica usrećuje, vjerojatno će ih voljeti.


via GIPHY


4. Razgovarajte sa svojom boljom polovicom o tome što može očekivati od vaše obitelji!

Je li vaša obitelj super glasna i gostoljubiva ili tiha i rezervirana? Ako date svom dečku ili curi što bolji uvid u ono što mogu očekivati kad se upoznaju s vašom obitelji to im može puno pomoći da se osjećaju opuštenije i spremnije.

5. Prvo predstavite svoju bolju polovicu bratu i/ili sestri!

Ako ih upoznate s nekim tko je slične dobi u vašoj obitelji, to može olakšati proces upoznavanja s roditeljima jer ste na neki način već probili led. Imat će više zajedničkih stvari i moći će pričati o svojim zajedničkim interesima. Onda kada ih upoznate s roditeljima, imat ćete nekoga tko je već na vašoj strani.


via GIPHY


Uvođenje dečka ili cure u obitelj ne mora biti zastrašujuće kao što mislite. Kada dođe do toga, vaša će obitelj uživati u tome ako ste vi sretni, a ako vas vaša bolja polovica usrećuje, tvoja će obitelj sigurno to odobriti.

Foto:Giphy/ Imdb

M.S.K.

Pogledajte još:

Prekinuli ste, ali vaš bivši i dalje gleda vaše Insta storyje? Postoji razlog zašto to radi

Samo nemoj paničariti! Otkrij zašto nema potrebe za brigom ako svi dejtaju osim tebe

Zašto vi ne biste nekoga dejtali? Ovih 5 stvari nikada ne bi trebale biti presudne

Obitelj ljubav dečko roditelji upoznavanje cura savjeti bolja polovica

Još vijesti