pizza

Svaki put kada naručimo pizzu uvijek na njoj bude mala bijela plastična stvarčica koja izgleda kao mali stolić. To se i zove 'white table' ili 'pizza saver', a itekako je korisno jer ima čak dvije funkcije.

Ako si se ikada pitala kako se ovo zove, sada znaš,  a postoje čak i dvije korisne stvari koje radi taj mali bijeli stolić na pizzi. Prva je zapravo očita, a to otkriva i sam naziv, služi da se pizza ne zalijepi za karton kutije u kojoj dolazi. Dostavljači uvijek nose više pizza poslagane jedna na drugu, a da nema ovoga, karton bi se zalijepio za pizzu i sigurno kupci ne bi bili sretni jer bi im nadjev umjesto na pizzi, završio na kutiji. Korisno! Ali, to nije jedina funkcija koju ovo ima, druga će ti pomoći kada jedeš pizzu. Nekada je teško izvući trokut pizze, tj. odvojiti ga od ostatka, a da ga ne uništiš i ne napraviš kaos kod izvlačenje. I tu dolazi u pomoć ova stvarčica.

@eatmorebmore hack! #foryourpizza🍕 #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

Samo ju trebaš zabijati u trokute oko svoje kriške koju želiš izvući i polako izvlačiti svoj trokut. Lako ćeš ga izvući bez da si dodirivala rukama po pizzi. Što je beskorisno ako jedeš sama, ali ako si na nekom druženju gdje vas više jede istu pizzu, ovo je korisno kako bi svi što manje dirali ostatak pizze koji ne uzimaju. Svi ćemo uvijek to bijelo baciti u smeće čim otvorimo pizzu, ali sada kada znaš čemu služi, možda ti nekada i dobro dođe. Ne znamo je li ovo stvarno kako je i zamišljeno da se 'pizza saver' koristi ili je samo nekome palo na pamet, ali je dobra ideja.

Pogledajte još:

Gdje u Zagrebu otići na finu (i drugačiju) pizzu? Ovo su pizzerie koje se najviše hvale

Djevojka naručuje pizzu imitacijom poznate pjevačice – dobila je njezin odgovor

Naručuješ pizzu s ekipom i nikako da pogodite količinu? Onda ovo morate znati!

uloga bijela stvarčica na pizzi pizza pizza saver

Još vijesti