Pizze

Danas je Svjetski dan pizze, a to znači da moramo pojesti pizzu! Nema nam druge. Pizza je mnogima omiljena, a danas umjesto da naručiš, napravi sama svoju. Prije nego pomisliš da ti to ne možeš, s ovim receptima ćeš moći!

Profil od Marije Mazalin je mjesto gdje idemo kada želimo nešto fino skuhati i zadiviti ljude oko sebe. Dijeli jednostavne recepte koje svatko može napraviti ako slijedi njene upute. Danas na Svjetski dan pizze, logično, radimo pizzu. Znamo da na prvu zvuči komplicirano, i kome se još da mijesiti tijesto, ali Marija ima tri recepta koja su idealna i za najveće početnike. S obzirom da se zadnjih dana priča kako su pizze poskupile, idealna je to prilika da umjesto da naručiš, pokušaš napraviti svoju. Nije tako teško kako na prvu zvuči. Pogotovo ako pratiš neki od ova tri recepta.

Pizza na tortilji

 

@marijamazalin Pizza tortilja u 5 minuta 🍕 | 5 minute pizza tortilla👌😍🙏 #recept #recepti #recipe #jednostavnirecepti #brzirecepti #lakirecepti #recipes #pizza #tortilla #easyrecipes @marijamazalin ♬ original sound - Marija Mazalin

 

Tko kaže da uopće trebaš raditi tijesto za pizzu? Ne trebaš ako ti to zvuči preteško. Marija ima recept za pizza tortilju. Umjesto na tijesto, sastojke za pizzu stavljaš na tortilju, zapečeš samo 5 minuta u pećnici – i imaš pizzu! Nikad brže nećeš napraviti pizzu nego po ovom receptu i stvarno je i fino.

Pizza KVIZ: Koliko dobro poznaješ pizze - znaš li kako se koja zove i što ide na nju?

Pizza s grčkim jogurtom

 

@marijamazalin Brza pizza s grckim jogurtom 👌 Quick and easy pizza with greek yogurt 😍 #pizza #recept #recipe #grcki jogurt #brza #recept #greekyogurt #quick #easy #recipe #delicious #yummy #tasty #jednostavnirecepti #easyrecipes #marijamazalin ♬ original sound - Marija Mazalin

 

Druga pizza uključuje to da moraš sama napraviti tijesto, ali na puno jednostavniji način nego što se to radi inače. Ne mora se tijesto dizati niti ga treba puno mijesiti. Pomiješaš sastojke, malo izmijesiš, izravnaš ga u krug i staviš sastojke koje želiš.

Pizza od tijesta iz pekare

 

@marijamazalin Tajna brze pizze 🙈👌🍕#pizza #recipe #recipes #recept #recepti #brzirecepti ♬ original sound - Marija Mazalin

 

Jesi li znala da u lokalnim pekara možeš kupiti gotovo tijesto za pizzu koje samo treba razvaljati? Možda ga nema svaka pekara, ali gledaj one manje pekare, a ne lance pekara i veće su šanse da ćeš ga pronaći. Isto se brzo ispeče, za svega 10-ak minuta. Staviš na tijesto što želiš, gurneš u pećnicu i to je to!

Slika nije pronađena Gdje u Zagrebu otići na finu (i drugačiju) pizzu? Ovo su pizzerie koje se najviše hvale

pizza svjetski dan pizze recept za pizzu jednostavni recepti za pizzu kako napraviti pizzu za početnike kuhare

Još vijesti