Slika nije pronađena

Droge, šampanjac, Ferrariji, privatni avioni, luksuzna ljetovanja, Hermes, Gucci, Chanel, i mnogo, mnogo skupocjenih satova… Tako bismo ukratko mogli opisati ovaj suludo rastrošan i svirep svijet “Bogatih klinaca s Instagrama” (Rich Kids of Instagram).

The Rich Kids of Instagram” je blog za dijeljenje trenutaka i doživljaja rezerviranih za 1% tinejdžera ovog svijeta, onih koji imaju privilegij života u izobilju i bogatstvu. Od 2012. godine na ovom blogu možete pratiti živote ovih razmaženih klinaca, koji dan po dan izmišljaju nove načine kako što besmislenije potrošiti novce svojih roditelja.

Humanitarne akcije, briga za svoju bližu okolinu, ekološke akcije, pomaganje prijateljima… zaboravite na sve to! Bitno je jedino trošiti, trošiti i trošiti i objavljivati fotografije ovih obijesnih epizoda. Zašto? Kako bi se oni koji nisu u istoj poziciji osjećali manje vrijednima? Ili baš suprotno – kako bi svi mi obični smrtnici shvatili da su možda duboko nesretni iako na računima imaju stotine tisuća dolara za džeparac?

Što vi mislite? Jesu li dobri roditelji oni koji svojoj djeci dopuštaju ovakav luksuz? Biste li voljeli biti na njihovom mjestu?

L.B./foto: RKOI

Rich Kids of Instagram obijest bogatstvo luksuz